Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
És így, hogy tetszik? https://invst.ly/11sbht Ezek a rajzok nem mérnöki szerkesztések. A lényeg a minta, nem az, hogy pontosan leköveti-e az árfolyam a skiccet. Persze lehet tévedés is. Minden lehetőségnek meg van a valószínűsége.Ha pl. 90% az esés valószínűsége, akkor is előfordulhat, hogy a 10% következik be. És olyankor, aki a 10%-ra fogad az nagyot kaszál.
Ez volt a hétfői elképzelésed: https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_8cfd1d12447d062e88ee07e4476f2bda.png Ez élt kb. egy napot, utána negálódott, most már 300 körül kellene tartanunk. Részemről egyre magasabb aljakat látok, tapad fel 600-ra. Ebből a felfelé kitörést lehet valószínűsíteni. Holnapi napig pedig kivárás van, mit mond Navracsics kevesen tudhatják.
Ma olvastam bele eloszor "OTP szakmai topikba". Nem semmi jamukha.Megint szemelyeskedes negyunkre.Agresszivitas, orrunk ala dorgoles.Lisztes, felkegyelmu osszakal pomperj sensei, adrianozas, nem ertunk hozza..Mindenki hulye, csak O nem..Szokasos..Bux -1% "4 Ámígó összeállt újra, lisztes, adorján, ősszakállú gyagyabácsi és pompi sensei, ezek még sosem írtak olyat, ami a szándékukkal egybeesett volna, továbbra is tartom, minden chartjuk kamú" .. Jelek szerint az utolso szamuraj is kitomve
Szia. Nálam 80 % állampapí!!! Februárban szép pénz jön. Ahogy írtad jövőre is szuper pénzeket kapsz. Tőke kérdése!! Mások a tőzsdén a (RIZIKÓT mert nem kevés!!) is beleszámolva nem keresnek ennyi pénzt!!!. ( kötési költségeket + adót is fizetve!!! ). A tőzsdén az ugri-bugri csak a szolgáltatónak jó !!!. 80-100 K kifizetni egy kötésért számomra egyszer elég!!! Aztán az ember hagyja dolgozni. Néha hetente ránéz vagy sms jelzés kér ha az árfolyam közelben jár a kitűzött célhoz. Viszont a PMÁP-al keresek hétvégén is. ( alszom és jön a pénz van ettől jobb? ) . 30-32 % profit 2 év alatt kb. Most van MOL-OTP papírom Richter eladtam pár napja írtam is. Többi papírtól megszabadultam. ( pl AW ). Sok nyerőt szép napot. UI: Amit nem értek ez az OTP-MOL veszekedés. Hagyom is másrokra 😁
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!