Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ha vonalakat is húzgálok, akkor hitelesebb vagyok? Chart ide, vagy oda, az OTP nem lesz 6-8k, ebben biztos vagyok, viszont fél éven belül 15k igen, ezt számon lehet kérni rajtam!
-Erste:-A 13.550-es szintről leütötték az OTP-t gyakorlatilag a 12.800 forintnál látható támaszig. A támasz megtartotta az árfolyamot, és ha a nemzetközi hangulat nem fog jelentősen romlani, akkor a következő napokban emelkedéssel próbálkozhat az árfolyam.Támasz és ellenállás szintek
A jo traderek azt nezik, mekkora lehet a riziko es veszteseg, hol az a pont, ahol nyilvanvaloan tevedtek. A rossz traderek azt nezik, mekkora lesz majd a profit, ha minden ugy megy majd, ahogy remelik. . Melyik iranyba impulzivabb a mozgas? Mekkora a rizikod? Hol van a pont, ahol biztos, hogy tevedtel?
Semennyire. Annyira nincs forgalom, hogy most biztosat mondani nem lehet. Naposon ma formálódott valamiféle fordulós gyertya, de az alacsony forgalom miatt szkeptikus vagyok...meg kell várni, hogy merre indul el forgalommal...
2020 ban lerajzoltad az olaj nullázását is. Nem tudom miért vagy ilyen szégyenlős?!?Mindenki annyit tesz magáévá amennyi szükségeltetik...Nekem egy-két helyzet várakozásához esne jól a megerősïtés.De tiszteletben tartom az elhatározásod.Nem az iránnyal van gondom, a time nem pontos nálam.üdv.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!