Hát, a mai nap után már csak 1% emelkedés kell az eléréséhez. És ennek tetejébe még jön a TL98 is a napokban, ami a gyorsan reagálóknak könnyű bevételi forrást jelenthet, hiszen TS kiütésig simán feltolják, ott meg akár realizálni is lehet.
ne már , ne piszkáld a legmegbízhatóbb és lelkes szponzorokat ...zárni meg nem kell semmi hiszen a jóságos és gondos erste vállalja némi apróért (szó szerint) ezt a munkát
Bizony igazad van. Hogy milyen együgyü emberek ezek a longosok. Sajnálatraméltóak. Miközben sajnálsz bennünket, azért ne felejtsd zárni a shortokat. Még időben.
Na megjött a károgó KO király. XD Remélem tanultál az előző két hétből és nem tankoltál fel TS 56-ból.
Törölt felhasználó2024. 11. 18. 17:20
100k felett lesz idén, beelőzzük a bitcoint is, jönnek majd ide azok a pénzek is ha meglátják milyen ralli van itt, még a p/e is béka segge alatt van!! Venni kell akciós!!
teljes pozi 20%-át zártam felfelé sávosan a mai napon - a TL98-ból lehet, hogy visszaveszem a ma lezárt darabszámot - ezt az árszintet 2025. ápr/májusra vártam
Szinte 100% hogy hazai alap vagy nagytőkés. Fogja reggel átlapátol több mrdt euró vagy dollárba és kint veszi az otpt. Ezért is pénzmosás gyanús az egész nekem. 😉
Értelmezhető középtávon, 6-18 hónapos távon. Az, hogy rövidtávon mi történik egy papírral, arról nekem nincs tudásom, az lottó. Arról, hogy 6-12 hónapos távon hol kell lennie egy papírnak, már sokkal több tudás van, nem csak nekem, hanem bárkinek, aki funda befektető. Éppen ezért nekem arra, hogy mi történik holnap vagy a jövő héten, nincs sem mondásom, sem várakozásom. De ugyanezért nem is zavar, ha lesz egy 1000 vagy 2000 forintos korrekció, attól még az OTP-t pont ugyanoda értékelem, mint a mai +800 pont után.
Nagy vonalakban, de nem feltétlen. A certi tartása költséggel jár, 1 éves távon könnyen számolható. Az rv nem. Amúgy arra próbáltam itani, hogy aki short certit vesz a fizikai rv árfolyamcsökkenésében bízva, az csúnyán meglepődik. Csakúgy mint határidős bux-nál is.
OTP részvényesek ide!