Mert anno nem gondolták hogy ez lesz. SRV oszti helyett van tiszta sor. Bejelentettek egy egetrengető eredményt, de pénzt nem adtak.Oké luminor... de nem magyarázat mindenre, na meg mire lezárulna addigra megint zsebben van 500 mrd q2 ig aztán negyedévente 250 kb. Szóval dől a lé hogy úgy mondjam, sokáig már nem tudja rejtegetni. Na meg rontja a ROEt is ha magasan tartja a tőkét de a profit növekedés nem társul hozzá. Akkor annyit jelent, hogy ül a pénzen, az meg nem jó.
2. felvonás. Az erste VÉDENI fogja a certijeit, mert a TL védése az érdekük, mert "fijal". Az erstének az az érdeke, hogy 263 Ft maradványt adjon 500 Ft helyett. Merthogy volt kötés 18261 alatt 5-10 -50 ponttal is, akkor miért nem 450-500 Ft a maradvány? Ja hogy nem tudta eladni 18250-18260-on a 200.000 db-ot? akkor ez egy hibás logika "ha kötés születik" a KO érték alatt, akkor KO. Annyi jár, amennyi jár, ahol az első kötés megszületik. 17261 nem ugrott egyből 500-263 = 233 Ft-ot : 17261>-233 = 17028-ra, vagy igen? Bárki is megkérdezte, hogy miért csak 263 Ft a maradvány ,és miért nem 400-450-470?
Én pont fordítva látom. Pont akkor van/volt SRV, amikor nem kellene. Pont akkor nincs SRV, amikor talán tartani kellene ezt a szerencsétlen papírt. "Szerencsétlen", mert a BUX részvények szinte 1-től 1-ig ATH-ra mentek, csak az OTP nem. Okkal nem ment ATH-ra, ebben biztos vagyok. Hozzátenném, szerintem az SRV-nek nem az a célja, amire itt sokan gondolnak, hogy na Sanyi bá bejelenti,h SRV 60 MRD , elosztva, 30 napig csak veszi, akkor ész nélkül long van. Mert akkor jönnek a nap végi bebaszások, hogy X-Y milliát buktam, KO...miért van KO, ha SRV, ha Sanyi bá megígérte. Sanyi bá nem ígért semmit. Sanyi bá úgy SRV-zik, hogy ő is jól járjon. Sanyi bának "fontos" az árfolyam", nem fontos. Vette 18300-nál is, meg 17200-nál is. Vette a háború előtt is, meg után is 18000-ért és 8000ért is. Gyakorlatilag leszarja hol vesz.
Csak kerdem mennyi kene legyen ami nem keves? . Szakadasrol volt szo a folytatasban meg hogy 17600 bull trap meg tegnap. Most meg 400 pont pluszban ( 2,4% ) van 17650-en es az a mondas hogy ez keves. En meg vakarom a fejem hogy a fenenek altam be shortba.
Ezzel félig értek egyet. Nyilván oszti helyett van ez. Viszont anno bankár barátunk mondta és volt benne igazság. Csúnyábban néz ki azt mondani hogy emelek osztin, aztán ha nem megy akkor csökkentem... mintha azt mondom fizetek X osztit ami extra lehetne meg SRV. Mert SRV elmaradását nem bünteti úgy a piac mint az oszti csökkentést.
OTP részvényesek ide!