Eddig összesen 445 millió euró került folyósításra a feloldott 10,2 milliárd euróból. Kérdés, hogy ha az EP megszavazza a vizsgálatot, akkor az eljárás ideje alatt befagyasztják a folyósítást vagy sem. Ha igen akkor itt még lesz nemulass. Most kérdés, hogy a szavazás csak egy nagyon erős fenyegetés akar lenni vagy elegük lett a tisztelt kormányunkból.
Csányi Sándor alapítványa folyamatosan veszi az otp-t december óta,ezidáig már 295500 db.-ot. Az ukrán háború kitörése utáni 10000 ft. körüli árfolyamon is ez történt,most pedig meg lehet nézni,mekkorát ment azóta az árfolyam. Szerintem aki tud várni néhány évet,hasonló emelkedést fog elkönyvelni.
Na igen uj certi longos kornyezetet teremt , bar csak aznapra. Szoval hetfon meglatjuk mi lesz , esnie kene , lehet jatszos mennyiseggel veszek longot hogy elkapjuk a long certik generalta emelkedest.
Ha nincs Erste Netbrókerem, akkor az új certikről hol tudok tájékozódni? Jó lenne ha nem csak a bevezetés napján látnám először, amit szintén nem tudom mikor lesz :)
Kis pénzzel próbalgasd. Első certim 47 ezer tl88 3 hete. Szerencsésen 48% plusz, de fel voltam keszülve ugyanennyi minuszra, nem vág földhöz. Csak próbalgatom, de ijesztően gyorsan valtozik az értéke a tőkeáttetel miatt, még aklimatizálódnom kell.
Főleg akkor ha pártunk és kormányunk az éj leple alatt különadókat tesz a bankokra és másnap reggel úgy szakad be a részvényár, ahogy kell! Vagy ha valaki eldönti, hogy megtámadja Ukrajnát és te nyakig ülsz log certikben!
OTP részvényesek ide!