Amugy csak megjegyzem ha 13750 ig mennenk az nalam mar nagyobb esest kimeriti. Viszont szerintem ha esunk is az max oktober vegeig , mert nem latom magam elott hogy essunk jelentes elott . 12500 is ta alapon tamasz, de az egy 3 as p/e , azert adjunk mar egy 5 ost a cegnek bullban (atlag 8 volt regebben ) azzal 15k fole jovunk siman . Szoval amondo vagyok jelentesig eshetunk , de elotte meg fogunk indulni fel az tuti ta ide vagy oda.
Igen, az irányadó kamatra gondoltam nem az alapkamatra, meg ugye a kötvények 3,6 hónapes és 1 éves amikből eddig lejött pár hónappal ezelőtt a 15-16-os hozam, most az már 10 alatt van. Bár még így is vonzó tud lenni, de azért így már nem oylan egyértelmű a story. Jaja, alapkmathoz szerintem sem fognak nagyon, én azért szkeptikus vagyok, hogy az inflációt nagyon le tudják döngölni a földbe, ami egy alapkamat csökkenést indokoltná tenne. Na persze a számokat ki tudja, hogy hogy formázzák a reportokban.
Jogos, rosszul fogalmaztam. Amire céloztam, hogy a héten a FOMC Statement, ami esetleg valamilyen irányba a piacokat ellökheti. Bár valahol szerintem benne van, hogy a FED szigorúbb lesz. Kérdés, hogy ez most mennyire van beárazva jelenleg. Igen, ez elég ilyen se előre se hátra most...
Az mnb meg nem vag kamatot ezt kiemeltek hogy figyelemmel kovetik az inflacio alakulasat , a kamatfolyoso visszater az alapkamathoz de vagast szerintem iden nem feltetlen terveznek.
Szerintem meg nincsenek most erre a döntésre ráfeszülve a népek, nem vár senki igazából nagy meglepetést. Ha mégis, az jól bemozdítaná a piacokat és az OTP-t is csütörtökön. Nekem azzal se lenne bajom. A szűk ársávban való kínlódást utálom a legjobban. R 14.370
OTP részvényesek ide!