Szia. Tegnapi hír volt. Nem zárás után mondták be ha jól tudom. Egy célár igen de tudjuk hogy az mennyit ér...:) AKKO, AW és a társai. Sok nyerőt Jó nyaralást mindenkinek. Legyen szuper napotok
Ez azért van, mert te egy nobádibilding győztes vagy. Itt vannak egyenlőbbek másoknál, a te örömöd, másokat lehangol:) Ne okoskodj, figyelj, kölönben is annyit érsz amennyid van.
azt hiszem lassan röhögni fogok a topicon, erre korábbi beírásomon, amin látszott, hogy vicc ketegória: OTP részvényesek ide! 2023. 07. 14. 13:30#1236756hiheteltlen büszke vagyok, megcsináltam életem első technikai elemzését! :-) :-) :-)full egyértelmű, hogy 1,5 hónapon belül 13000 lesz aki ezt nem látja, az vak https://www.dropbox.com/s/1wzo2fnoegvrb2k/IMG_2214.jpeg?dl=0 7 minusz szedtem össze, azt most meg.... :-)
18K, elég optimista. Szerintem is lehet majd egyszer annyi újra, de ehhez önmagában a cég (egyébként nagyon jó) teljesítménye nem elég, ha béke lenne a szomszédban, javulnának az ország kilátásai, a világban is jól alakulnának a dolgok, akkor talán. Aztán sok minden lehet, a tőzsde soha nem úgy viselkedik, ahogy az egyén várná, mivel milliónyi szereplő alakítja. Bármi lehet, de egyelőre a papír még nincs a helyén szerintem. Van még benne kakaó - kérdés, hogy mekkora korrekciókkal halad majd előre. Viszont a korábbi évekkel ellentétben most egészen mozgalmas a BÉT-en a nyár idáig, aminek nagyon örülök.
OTP részvényesek ide!