Én mindenkitől békét és a relatív progresszív erők támogatását várom. E helyett komcsizásbuzizászsidózáscigányozáslibcsizés folyik. Ebből nehéz lesz várat építeni.
Lehet...végülis mindegy, a mondanivaló súlyossága, eltúlzott mivolta elgondolkozásra kellet volna, h késztessen minket, nem pedig megtorlásra a kimondott szó miatt. Ez számomra megdöbbentő egy demokráciában!
Egy tény, hogy hatalmas short állományok épülnek ki milliós darabszámú tételben...és ezeket egyszer zárni kell. De zárni lehet 2K alatt is, ha addig van muníció beverni...arra nyomják amerre könnyen megy és ez most lefelé van.
Kedd reggelre 600 bázispont fölé emelkedett Magyarország ötéves CDS-felára, ezzel hazánk változatlanul a világ kilencedik legkockázatosabb állama. A törlesztésbiztosítási felárunk így egyre inkább közelít történelmi csúcsához.
Kötés ár / darab 2 775,00 / 9
Napi maximum ár 2 908,00
Napi minimum ár 2 750,00
Nyitóár 2 810,00
Napi átlag 2 820,9141
Előző záró 2 835,00
Változás -60,00 (-2,12%
Aldiban? hú,szerintem ezt hagyjuk, nem járok szupermarketekbe, piacon vásárolok.
Csak minőségi terméket, vagy semmit. Mindegy, itt és ott is vannak jó sörök.
Nem azt állítottam, hogy a magyar csokoládék jobbak. Csak azt, hogy a belgánál vannak jobbak is. Inkább a "sokszínű" jelző jó a belga édességekre, de nem különösen finomak. A csokoládéik meg sem közelítik a svájciakat.
Nyilván nem ittál még rendes német söröket, csak amiket az Aldiban lehet kapni, meg a kommersz hazai kínálatból választottál. A világ legjobb söürei a németeknél vannak, ez definíció kérdése.
OTP részvényesek ide!