Látom erre a rohadt magyar tőzsdére csak shortolni érdemes idejárni!
Hogy rohadna meg az összes lehúzó mutyis banda a xarkeverő, mocskos pitiáner kormányunkkal együttvéve!
Húzzatok mindent a NULLÁBA kcsögök!
Aztán majd ha anyátok összes pénzét is lenulláztátok, csináljatok egy felt 10 Ft-ig.
A keretszerződés már önmagában egy elkötelezettség és szűkíti az ország mozgásterét. Benne van, hogy ha kölcsön, akkor csakis imf keretében, cserébe ezt és azt nem lehet tenni. Kölcsön mindig kell, rövid és hosszú lejáratú is, mert a gazdaság likvid kell maradjon. Így a szerződés már önmagában garancia arra, hogy fel is vesszük majd azokat a pénzeket.
Az USA és csatlósai sportot űznek abból, hogy lerabolják a gazdasági ellenfeleiket ezekkel a trükkökkel. Most egy pénzügyi háború zajlik, ezért nem szabad engedni. Vegyétek már észre, hogy az egész térségben szar van és csak taktika kérdése, hogy a jenkik éppen kire mutatnak rá, mint felelősre - hol Orbán, hol Berlusconi, hol más. Ki kell lépni a csapdából, még ha vérzik is az ember lába közben... Akik nem ezt mondják, azok nyilván a Hitgyüliben szerzik a politikai ismereteiket...
Az egy másik fórum lenne ;)
Jobban szeretnék longgal pénzt keresni, de ez van...és még azt sem tudom mondani, hogy a páratlan zsenialitásomnak köszönhető a profit, mert inkább csak a jó beszállót kell eltaláni :)
nem akkor kellene magyarkodni amikor a széllel szemben hugyozunk...akkor is mind magyarok voltunk amikor imf keretszerződés volt, meg akkor is amikor 24ropiért "visszavettük" a molt
"Hétfő kora este olyat láthatott a hazai műértő közönség, ami utoljára a Gyurcsány kormány végnapjaiban fordult elő: 317,72 forintot kellett fizetni egy euróért. Illetve nem egészen, mert ilyet még akkor sem láttunk. A kormány gyorsnaszádja unortodox módon búvárharanggá változott, egy darab vas sebességével merült lefelé, Kapitánya pedig pánikrohamot kapva tapogatózik az iszapban az elveszett hitelességét kutatva egyre."
úgy legyen a dax legalább képes arra, hogy erővel emelkedjen és 313-as euroval mi is mennénk utána kivételesen...csak már ne essünk péntekig, akkor a gyors majd elindít felfelé minket...vagy álmodom...
Félreértesz. Azt akartam kihozni belőle, h szophat mindenki ha Te keresel, viszont IMF nem kell szerinted. Holott az IMF pont így gondolkozik ahogy Te.
OK tőzsdézünk persze, de lehetünk egy kicsit magyarok is néha. ;)
annyiban ez azért különleges, hogy dax folyamatosan csorgott le és mégis támasztják...Ft is erősödik közben, ez is fura picit, pedig a nemzetközo hangulat éppen a legrosszabb az elmúlt napokat nézve....
a zew tényleg szar, de gondoltam a megfelelő gdp adatra sem emelkedett reggel, tehát erre sem feltétlenül kellene esni...ráadásul még a gorog gdp sem olyan szar mint az előző volt, nem mintha az fontos lenne
ideiglenesen lezártam a shortot 2800 felettről... londonban elfogyott a kölcsönpapír :-) New york-ban remélem akad még, de azt se bánnám, ha kilőnénk, csak legyen már mozgás...
Azt hinné az ember, hogy dejóóó megtámasztották 2780 környékén. Aztán egyszercsak jön shortosgyuri és azt veszi észre az ember, hogy már az eladási oldalon van ugyanennyi részvény.
Azéé izgalmas ez a kereskedés...
OTP részvényesek ide!