A görögök mórikálása miatt álltak le a bankokkal, az új kormány felállása, reformok megszavazása, népszavazás elvetése után - A HÉTEN - tisztíthatnak újra, ha annak hívod, amit csinál EU.
A szinteket sajnos nem tudom belőni, pedig már ezerszer megfogadtam, hogy elkezdek a fibo szintekkel is mélyebben foglalkozni, de most sajnos annyi időm, sincs mint korábban. Ezért egyelőre macd, rsi, rések képezik a spekulációs alpjaimat.
Egy fibo-s kolléga biztos tud rá tippet adni.
Törölt felhasználó2011. 11. 14. 19:41
Remélem elveszik a kedvüket a minősítőknek a minősítéstől.Attól hogy tudjuk hogy baj van attól még az is marad de elvagyunk így is már vagy 7 éve,és még el lavírozunk vagy 7 -et.Aztán meg mindegy mert addigra én is átváltom
Csütörtök reggel, nyitás előtt írtam, hogy esetleg óráson (MACD), illetve részárásra lehet spekizni. Aki bele mert vágni, stop híján folyamatos jelenlét mellett cca. 150 pontot (2900-3050) stabilan foghatott 2 nap alatt. Azóta MACD óráson újra eladásban. Naposon szintén erősödött az eladás, és hetesen sem képes hetek óta vételi jelet adni. Újabb long belépőt ezért szintén csak óráson tudok elképzelni. Főleg ha egy reggeli esetleges rossz hangulat miatt rés, vagy túladottság (RSI<30) lépne fel. Az hogy óráson egy felpattanó naposon is megerősítést kapjon, nagymértékben függ, hogy a dupla alj valódi támasz lesz-e.
Egy napos vételi jel szerintem 4500-ig repítheti.
Ha törik a dupla alj, akkor gond van.
Érdemes Egon-t olvasgatni. A én 4500-m mellett az ő 1800-a is benne van a pakliban.
3 éve is bejött neki az 1500.
Talán az EU-ban mintha nyugvópont lenne.
Csak Irán meg Izrael ne szarakodna.
Ja, én nyugodt vagyok :)
Biztos lesz visszapattanás, de mikor, honnan, és mekkora, ez a kérdés.
Ez meg függ a kinti hangulattól is, mely nagymértékben befolyásolja a Ft-ot is.
Én is szeretném 3000 felett látni, de nincsenek hiú ábrándjaim.
USA szép mínuszban, most már az is jónak számít majd, ha 1%-nál nem esnek többet.
OTP így holnap lefelé fog indulni, hacsak nem történik valami, ami jó hatással lesz rá.
Realista, miért ma a bankszektor esett Európában, szerintem nem nagyon, inkább az Otp zúzták, holnap meg emelkedni fog.
Most kijött a két negatív hír egszerre, és sokan beparáztak és eldobták a papírt, hiba volt szerintem, de lehet ezzel a véleménnyel csak én vagyok itt, nem baj akkor megvívok az igazamért:-)
OTP részvényesek ide!