Megmarad mert így (LIFO last- in chek) a beszerzés időpontja szerint választ a nap végén, a legkésőbb vásárolt pakkból teljesít. Extrém esetben ha rossz irányba álltál nem veszed vissza és a korábbi pakkjiad közül a legutolsó beszerzésűeket veszi el. Persze ez csak akkor jó ha magasabbról indítottad a shortod mint a legutolsó pakkod beszerzési ára.
Dehogyis. Azt fejlesztették kimondottan a magyar piacra. Én is ott kereskedtem már szeptemberben. Úgyhogy szépen igényeld tőlük, és ne brokin keresztül köss 0,6-ért.
De ha így csinálom, a legolcsóbban vásárolt csomagom az megmarad? Pl. most a legolcsóbb a 2985-ös, és ha indítok egy eladást a mostani 2830-as szintről, akkor a 2985-ös vásárlásomat fogja eladni, vagy nem?
Persze: B-cash. Itt nem lehet interneten kötni Bét-re, csak telefonon. Biztonságosabb, ma nem volt stop, de mondtam a brokinak, ha 2800 felé közelítene szórja ki. De végül ő hívott 2910-nél hogy kapják a belső jelentéseket, javasolta az eladást. Olyan furcsa volt technikailag, hogy nem akar emelkedni, Európai bankok meg nem esnek ennyit. Te melyik brókercégnél vagy?
OTP részvényesek ide!