Elszántam magam, vettem 20 otp részvényt 2860-on. Szálljatok be Ti is, egyedül már nem bírom tartani! :-)
Korábban már írtam: holnap jelenti be az EU, hogyan fogják megregulázni a leminősítő cégeket. Jogi felelősségük lesz a jelentéssel kapcsolatban. Ha kárt okoznak, fizetnek. Eu-s kis cégek minősítéseit is kötelesek lesznek figyelembe venni a hitelnyújtók. Kisegített országokról nem készíthető minősítés.
ebben akár még igazad is lehetne. de az a gond hogy nem tudjuk finbansziorozni saját magunkat.
egyre rosszabb a helyzet.
nincs ÁKKs aukción érdeklődés.
a hülyék is tudják, hogy a nyugdíjpénz csak egyszeri kiigazitást tesz lehetővé, amelynek egy részét olyan okos dolgokba fektette a kurmány mint a mol, vagy a rába!!! beruházást meg nemhogy támogat, hanem tilt! pl. plázastop
Par ajtot becsaptak, de azert volt par olyan is, amelyen atmenve az eredmeny elegge ketseges (en pl. speciel IMF hitelt szinten felmondtam volna, es ha a tobbi rossz intezkedes nem lett volna, akkor az IMF-tol siman el lehetett volna valni, nagy piaci mozgas nelkul).
Hát elég elkeserítő a mai kereskedés...7
Azért ez a két negatív kilátás ez ronda volt, főleg, hogy egyszerre közölték majdnem, kicsit emlékeztet a 2008 októberi vérengzésre, akkor is összehangolt támadás volt az ország ellen, bár ahhoz képest az Otp most tartja magát, kérdés meddig.
Azért ez vicc, hogy így hagyják és nem tesznek ellenük semmit.
Népszava, Tőzsdefórum szóról szóra azonos egymondatos híre volt, Bernier egy fr rádiónak nyilatkozta, hogy az ESMA (hitelminősítők felügyeleti szerve EU-ban) ha így dönt, felfüggeszthetik ...nem ismétlem meg. Pedig jól jönne, ha ránk alkalmazható lenne, megszűnne leminősítés miatti para.
OTP részvényesek ide!