Jaj ezt nem most írtam, bocsi...
Szóval szerintem visszajön Usa, de nem úgy néz ki, mintha az Otp-n segítene, én azért vettem egy keveset majd meglátjuk...Nagyon negatív itt minden, már a fordulás érik!
Az előbb találtam egy hírt, hogy a görögök megint szórakoznak, mit szavaznak meg és mit nem, szerdáig - mély és őszinte bánatomra - szerintem is mélyrepülés. Ez valszeg nem rólunk, mint magyarokról, hanem vgazd ált félelmekről szól már megint ld USA, DAX is.
Mert, amikor hozzájuk kerültem - augusztus közepén - nyaggattam a brókerem, hogy engem csak a magyar piac érdekel. És akkor kinyögte, hogy pont most végeztek véglegesen a programmal, és szeptembertől már élesben megy a cucc.
De mióta a MarketStart (azon van a deviza, cfd kereskedés) használom, és ilyen fos lett a magyar piac, azóta a TOT Home-ot hanyagolom.
Úgyhogy nyugodtan hívd fel őket, és mondd, hogy szeretnéd igénybe venni ezt a szolgáltatást, egyetlen papír, egy külön szerződés aláírása, és annyi.
A Reuters úgy tudja, hogy a görög konzervatívok a 3 napos parlamenti vita kezdete elött elutasították az új kormány reformterveit. A konzervatívok vezére, Antonis Samaras azt nyilatkozta: "Nem szavazzuk meg az új intézkedéseket”, ugyanakkor a hitelezökkel egyeztetett intézkedések megváltoztatását sürgette. Samaras az átmeneti kormány megalapításáig ellenzéki vezetö volt. A Lukas Papademos vezette átmeneti kormánynak olyan reformtervet kell kidolgoznia, mely ismét talpra állítja az országot. Meg kell gyözni a nemzetközi hitelezöket, hogy érdemes milliárdokkal támogatni az országot. Szerdán kerülhet sor a bizalmi szavazásra.
görög, olasz, spanyol cds, kamat felszökött +a magyar
OTP részvényesek ide!