Mi lenne ......
Figyeld meg megyünk fölfele a reggeli pánikeladások után,de szvsz.az is lehet elmarad.....futik már zöldben lesznek és mindenki elhitte már ,hogy innen csak lefele mehet az út......hát ezért fordulunk.....majd csak figyeld meg...)))
Te meg játszd meg amit jósolsz.
(Tippem: Több pelenka fog elfogyni Nálad , ha shortot nyitsz 600 ft-os célárral, mint annál aki 2000-3000Ft között szisztematikusan pakkokat vesz.)
Ez soha nem történhet meg ,mert fundásan a legjobb bankok között van ,Én még az 1800-at is túlzónak tartom ,ha a megszűnés szélén állnánk,szar jelentéssel fűszerezve ,akkor is irreális az ár,/600/
Nevetséges...tudom Te ott szeretnél vásárolni,de fogadhatunk,hogy nem megy le odáig....Én állom a szavam ,DE 1800-IG SEM .....SZVSZ.
Nekem vannak otp.-s ismerőseim /felsőbb szinteken /azt mondták vétel 2250-vagy 3800 fölött ......ennyi......azon a szinten már nagyon sokan fogják támasztani.....
Na, letépem magam a gépről, megnézem, mi káosz volt a Ferihegyen, meg máshol még ma. Holnapi sziasztok.
Törölt felhasználó2011. 11. 14. 20:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kolléga hétvégén pár nagyobb ház (pl SocGen) bejelentette, hogy a magyar és cseh piacot megshortolja (kötvény, deviza, részvény) ehhez hozzáadódott a technikai szintek miatti long zárások.
A leminősítést ha egyáltalán bekövetkezik már hétvégén a legnagyobb szarkeverők is elismerték, hogy 90%-ban beárazódott.
Nem tudom mi értelme van a részvénytulajdonosok bosszantásának, ez meglehetősen destruktív dolog...
OTP részvényesek ide!