Saját magam is próbálom erősíteni, mert nehéz odáig eljutni, amikor az ember idézőjelbe "lenyeli", hogy ez bizony bukta (főleg akkor, ha utána ráadásul mégis irányba fordul az index).
De azért a számlámat se ártana már erősíteni. :) Feladni mindenesetre nem adom fel, annyi biztos.
Törölt felhasználó2009. 07. 29. 21:24
Kedves Möbius, tartod még,h ezen a héten a múltheti záróhoz képest emelkedik az Oti ára?
Hát tudod délután még nem örültem neki ennyire! Lehet többet kellene járni Egerbe. Korrekció nélkül nincs további emelkedés. Mert vannak kisebb és nagyobb kilengések mint tudjuk. Én úgy számoltam hogy ott van a két váll csúcsa, így az a minimum, hogy addig visszanéz.
Pedig legyél rá büszke!Ami nem öl meg,az erősít!Én 9s megtettem,mégis itt vagyok.
Lehet,tegnap stopkiütésnek indult,aztán túl jól sikerült.
Soha ne bánd,ha dobod bukóban.Kicsit fáj,de erősebb leszel utána.Vagy ne daytradelj!Vegyél bele,aztán ülj rá kotlós módra.
Akárki akármit mond,most nincs trend.Majd péntektől lesz trend.Akkor van trend,ha egy tőkeáttétet nyugodtan vihetsz tovább napon túlra.Ez most nem jellemző.
Tudom mindenkinek ajánlani ezt a fincsi Bikavért. Egy pohárral megmentettem Medve úrtól. Azt mondja rá is jó hatásal van a Bikavér így strand időben. Már lassan 970 alatt lesz a súlya, s felveheti a monokinit!:)
De jó, neked, h. átvitted. :)
Nekem is kell egy szla ahol ezt lehet.
De ma már kipanaszkodtam, így nem ismételem magam. Első körön mit értesz, ami az S&P-t illeti?
Én nem vagyok poziban,emiatt könnyen tudok jósolni.
A holnapi napra és hosszú távra is szerintem esni fog, az elmult hetekből túl gyorsan ment fel minden, és kicsit bizonytalan eredményekre nagyon be tudnak szakadni az indexek, és az OTI is.
Akinek van kedve és elég tökös azért le lehet kereskedni, de szerintem lesznek jobban lekereskedhető napok. Mondjuk én a longot részesítem előnyben.
De én még csak most ismerkedem még ezekkel a részvényekkel, és az OTI-val is
Amikor elindult az esés, volt egy olyan érzésem, hogy a szokásos stopkiütéseket láthatjuk.
Mire észbe kaptam, addigra már 50 pont feletti mínuszba kerültem. Még mindig gondolkodtam rajta, hogy vajon dobjam vagy sem.
Ha tudtam volna előre, hogy fibókat törve esünk 200 pontot, akkor dobtam volna rögtön. De az esetek többségében, amikor úgy döntöttem, hogy dobom bukóban, akkor utólag mindig megbántam.
Írtad, hogy nem is igazi tőzsdés, aki legalább 2x nem veszíti el a vagyona 50%-át. Nem vagyok büszke rá, de úgy néz ki, hogy dolgozok rajta. :-/
FIL2! Valóban harcra fel. Én ma beragadtam a shortba, át kellett vinnem határidőre. Első körben szerintem az sp lejön 925-ig a fej-váll vállának felső szintjéig. Ha holnap lefelé indulunk akkor tartom továbbra is a shortot. Az én számításam szerint 3540 és a 3480 az érdekes szintek, na és persze a nyitva maradt felső rés.
OTP részvényesek ide!