Értem! Szóval, ha medve beszorul a mézesbödönnel a malackánál, akkor az űrnaszád útnak indítható, hogy a 3820as foknál a K&P is a hajóra tudjon szállni, csak úgy mellékesen potyutasként:)
Mondom,hogy ezt te nem értheted.:-)
Nem hőmérséklet,északi szélesség 38 fok 20 perc,átültetve Otiliára 3820Ft.Tengeralatthányó mindig kell ,vésztartaléknak.
Na de hol van az a 38 Celsius fok? Előttem se gps, se térkép! Homokvihar csak akkor tudta betakarni, ha a sivatag közbe-ékelődött a csatornában. Ha irányba akar állni, akkor vezessétek ki a csatornából és eresszétek szélnek. Az űrnaszádra csak akkor lesz szükség, ha nincs nálatok tengeralatt-járó, hogy megnézzétek a tenger fenekét is.
Te ezt nem értheted.A tankerrel zátonyra futott az északi szélesség 38fok 20 percnél,majd ezt betakarta egy homokvihar.Maci előbb persze bekente mézzel,hogy jobban ragadjon.Így a tanker most úgy néz ki,mint egy bunker.Belülről Otilia feszíti,kívülről meg a mézes homok nyomja.Egy nagyobb dagálynál persze megint irányba tudna állni. Az űrnaszádot még én is rejtjelezem egyelőre.
OTP részvényesek ide!