Ha a valsag "megoldodna", azaz minden onnan folytatodna, mint elotte volt, akkor ugy 12000-es arfolyamrol beszelhetnenek. Ezert irtam 6000-et, ehhez nem kell hogy megoldodjon a valsag, csak valamennyire jobb legyen mint most. Masreszt eddig minde valsag megoldodott utanna meg fentebb mentek az arfolyamok, sot vilaghaboruk utan is. Miert pont most lenne maskent. 5-10 ev alatt meg biztos hogy megoldodik, sot meg a kovetkezo valsag is eljon addigra.
Persze az lenne az optimális, ha a csúcsokon eladnál és az aljakon visszavennéd. De egyrészt ezeket pontosan senki nem tudja megmondani, hogy hol vannak. Másrészt szinte biztos, hogy azt fogják neked tanácsolni, hogy korrekció lesz add el! Aztán nem lesz semmi, tovább emelkedik, te tovább vársz és már 5300 vagyunk, akkor belevesszel és lemegy 4500-ig.
Ha nem vagy nagy tőzsdemágus, azt tanácsolom tedd be eladásra 5200-re (inkább ide) és ne piszkáld!
Ha tudod hogy egy papir emelkedik aztán valamikor eladod akár DT-ben akár nem de eladod mert azt gondolod hogy csökkeni fog.Tehát longon nyertél.Ismétlem úgy gondoldo hogy csökkeni fog tehát shortolsz igy megint nyerhetsz mert csökken,aztán zárod a shortot mert emelkedni fog és igy tovább.Nem kell ahhoz több papir mert ugyan igy mozog mindegyik.Fel-le-fel-le.
Biztos megtudnál győzni mert egy nap alatt több et DT-tél mint én életemben.
En azt csinalom, hogy ha lemegy ujra mondjuk 3000-re, akkor veszek meg hozza. Ha meg lentebb megy, akkor meg ujra veszek. Igy kihasznalom azt is, ha csokkenes van. Ha meg emelkedes van, akkor annak orulok. De hosszu tavon mindenkeppen tartani akarok sok reszvenyt, mert par ev alatt megsokszorozhatom a penzem. Ha viszont most eladod es felmegy mondjuk 4000-re, akkor rossz erzes lesz majd ott visszavenne, es sokkal kevesebb reszvenyed lesz, mint most van.
Én szerény meglátásom hogy 30 hónapon belül 11 000 Forintot eléri.Ez a célom igy szálltam be komoly hitellel 3660Ft-on.
Bár most még hülye vagyok és felelötlen sokak szerint:)))Majd meglátjuk.
OTP részvényesek ide!