"az OTP csak 3800 felett törne ki, a zászlópajtás" nem onnan tör ki, mert gyakorlatilag (ahogyan USA után megyünk), már most a kitörésben vagyunk és elhagytuk az eső altrendet, igaz nem olyan nagy ütemben mint a gazdag államok. Meglátásom szerint mindenképpen kell legyen még egy 200 pontos emelkedés, akár rés segítségével is az OTI-nak, hogy beérjük a nyugatot.
Pénteki nagyobb korrekció lesz -e??? Nem hinném, hogy holnap kezdődik el, bár egy kisebb lehetséges. 985 vagy 1000 lehet a tető korrekció nélkül, aztán már nagyon feszül a technikai húr.
Azzal viccelődtem ma, hogy megvették a világot, holnap talán elkezdik eladni, ez a tervüktől függ. Sok realizálás várható, így már a 3700-at is goromba ellenállásnak gondolom, komoly lepattanásra számítok, igazi izgalmas péntekre. Fogadnék rá, hogy a 3800-at meg sem érintjük. Aki nem tud lazítani, annak átgondolt kereskedést! Engem vár Balaton. link
Jó lenne csúcsra menni, de szerintem majd csak ősszel.
Azért az túlzás, hogy beszakadt, majd érezni fogod amikor valóban beszakadt, mert földomlás lesz! :))) Csak ne felejts lépni akkor! Ez most csak arra jó, hogy alacsonyabb pontról emelkedjen. Csúcstippjeim jelenleg: S&P500: 985, OTP: 3920. Ehhez persze OTP rally kell holnap vagy hétfőn-kedden, mert eddig csak 3000-ról volt... egy "csöppnyi". Eljő a végítélet órája mindenkinek!
Maci köszönöm a segítségedet, Te és Möbius / jenőbá / mondtátok illetve jelentettétek ki egyértelműen múlthét kedden az emelkő trendet. Sokan megint már másfél hete kiabálják lefelé de nem is ez a baj hanem az, hogy majd egy hónap múlva meg le is tagadják, hogy ők nem mondtak ilyet.
Márpedig már most mínuszos a futi jelentett a microsoft-amaton-juniper 8-10% mínuszban vannak after market sp futi -8 pöty,eur/usd is beszakadt 70 pipet...
Valaki aki lát 4000 alá is emlékezzen mi volt akkor mikor 3500elérte 3050röl napon belül?
Másnap mi volt?!
3430as nyito majd 3311es alj és 3400körüli záró....
Csak a jó isten adja hogy holnapp ne legyenek minuszosak a futik!!!!
Akkor lesz ne mulass azt hiszem.
OTP részvényesek ide!