Akinek ilyen könnyen lehet befolyásolni a döntéseit, annak semmi keresnivalója a tőzsdén, és előbb-utóbb úgyis bedarálják. Erről Darwin könyvet is írt..:)
Ezek szerint akkor az OTP önálló utakon jár és teljesen más formációt fog felvenni mint a nagyok :))) Míg ők emelkedő trendbe kerülnek mi csorgunk le évekig... Na mindegy. Reménytelen.
Természetesen igazad van én is így gondolom, hogy mindenki maga dönt és nem kell (kéne) senkire hallgatni! Nekem az nem tetszik, ha olvasgatod a fórumot, hogy néhány vezér szellemű egyén (itt szándékosan nem írok további neveket) láthatóan ígyekszik befolyásolni egyesek döntését, és nem vagyok biztos benne, hogy felebaráti szeretetből, vagy jóindulatból!!!
Ne lepődj meg, most el kell hitetni a kisbüfikkel, hogy folytatjuk tovább!
Egyébként möbius bácsi mikor mondta meg, hogy 3800-ról 3000 lesz az alja. Utólag én is meg fogok magyarázni mindent. Még az emelkedést is, aminek most nem további látom erejét
Azt mondanám, hogy senki nem mondta, hogy bárkinek a szavára is adni kell, de ez az én véleményem.
A long mitől ? Szerintem ez ismét nem rajtunk múlik. Ha a futik pirosba lennének, akkor nem lenne long. Gerjesztett örömködés kint.
OTP részvényesek ide!