Ma lesz valami hír vagy jelentés, ami esetleg befolyásolhatja az irányt ?
Egyébként portfóliós cikkek ismét toppon.
(Érdemes megnézni, hogy tegnap este óta egy szó sem esett a Microsoftról, még akkor sem, amikor bezúgtak a futik. Reggel óta csak a jó hírek hangoztatása, majd most a csalódás és jöhet a korrekció ? :) most jutott el oda az info ?)
Ma Piroska napja van a reggeli futinaptár szerint. Ez a nagy szél éjszaka elfújta a jókedvet?
Szerintem az új csúcshoz még kondizni kell. Nehéz a hegymászó sors: jön egy gyenge szél és megtorpanunk a csúcs előtt, egy nagyobb vihar a mélybe is taszíthat, de egy derűs napon felérünk a hegytetőre. Nem olya ez mint egy chart elemzés?
Amcsi futik megint short szivatósnak tűnnek, szép mínuszok lesznek itt, hogy aztán nyitáskor kilőjenek és kiverjék a stoppomat...
Nem is tudom, utoljára hétfőn voltam ilyen tanácstalan, inkább mozizok.
Úgy általban nem az emelkedéssel van bajom, vagy azzal, hogy mások szépen keresnek vele, hanem az emelkedés alapjait hiányolom még mindig. Mindesetre áttérek napiről heti kereskedésre, napinak nem látom értelmét amit szerdán kerestem csütörtökön elbuktam, így nem jutok előre, csak ezt a szart bámulom megállás nélkül.
Amcsi futik megint short szivatósnak tűnnek, szép mínuszok lesznek itt, hogy aztán nyitáskor kilőjenek és kiverjék a stoppomat...
Nem is tudom, utoljára hétfőn voltam ilyen tanácstalan, inkább mozizok.
Úgy általban nem az emelkedéssel van bajom, vagy azzal, hogy mások szépen keresnek vele, hanem az emelkedés alapjait hiányolom még mindig. Mindesetre áttérek napiről heti kereskedésre, napinak nem látom értelmét amit szerdán kerestem csütörtökön elbuktam, így nem jutok előre, csak ezt a szart bámulom megállás nélkül.
Jó reggelt!
szép volt a tegnapi száguldás!!!
az elmúlt két hétben tett jóslataim bejöttek és a javaslataim is rv. tartása és vétel (fokozott óvatosság mellett)
Jó reggelt !
Csak véletlenül nehogy a futik vagy a dax után menjünk. Nem örülnék neki.
(főleg így, hogy az amerikai indexek éves csúcson vannak még azért)
csak ovatosan Holgyek,Urak.Azsia oromkodik de EUR/JPY naposon nem tudott a csokkeno trendvonal fole zarni jol visszapofoztak.Microsoft csalodas lett a jelentese minusz7% most es eleg meghatarozo lehet mara.Eros kezdes utan medvetanc?
Lehetséges forgatókönyv, hogy beérhessük a nyugatot:
Futik visszaesnek reggelre viszont a nyitásunk 3680-3700 körül lesz, mert egyre többen hisznek Neo-ban. (Jó is lenne :))) ) A futi kezd emelkedni (ahogy szokott USA nyitás előtt) és a mai csúcs felé halad, megyünk vele így megközelítjük a 3800-at. Smafu.
Az OTP-re már ráférne egy jelentős vételi erő.
Ha holnap nem kezdődik el a Big Bumm, akkor egyre többen hinni fognak és nem dobják nap végén sem a pakkjukat... ahogyan én sem fogom, ha már eddig tartottam.
OTP részvényesek ide!