Nem zárom ki, de a hangulati tényezők ennek ellenére egy long altrendet megerősíthetnek.
A fő trend szerint haladniunk kellene a 2800 felé, de ezt a piac dönti el néhány napon belül.
Szia, Möbius...
Mi a véleményed a nyár végére josolt 2800-as árról?
Törölt felhasználó2009. 07. 14. 20:30
Az Otp az EBRD-vel kötött megállapodásra támaszkodva megerősödni látszik.
Egy-két napon belül eldől, hogy az egyhónapos lecsorgást felváltja--e a long trend.
A möbius-index két napja pozitívba fordult, mely az első jelzések egyike lehet. A chartot elemezve a 3370-3400 közötti tartomány meghódítása elhozhatja a trendfordulót.
A trend- és momentum- indexek néhány százaléknyira vannak a zöld jelzés megadásától.
Kérdés, hogy az EBRD muníciója, és a vásárlók lelkesedése elegendő lesz-e a feladat megoldására.
Jelenleg nem vagyok pozícióban, de szorítok az OTP részvényeseknek, különösen bors bácsinak, aki hűséges volt még a lecsorgás alatt is.
közvetlenül zárás után (16:36) nem szokott jót mutatni. Várni kell, míg a bankos hölgyek kézzel megszámolják a sok-sok lóvét és beírják az eredményt. Éjfél után szoktam ellenőrizni, akkor már jót mutat.
Komolyra fordítva a szót, ha holnap reggel sem mutat jót, akkor hívd fel őket telefonon, segíteni fognak.
Holnap esünk vagy oldalazunk.
3380-nál már nyugodtan lehet shortolni.
Az USA már visszakorrekciózta az esése felét, többet nem fog menni, max ő is oldalazik.
Két nap longos volt, holnap lehet keresni a tetőt!
Törölt felhasználó2009. 07. 14. 19:26
Sziasztok!
Kérdezném Tőletek, hogy járt-e már valaki köztetek úgy az Ersténél, hogy a napvégi zárás után x forintal kevesebbet mutatott az egyenleg mint amennyinek valójában kéne lennie?
Eső trendben venni az kereskedés a trenddel szemben. De ezt is lehet jól csinálni! Gratula annak aki 30xx-en mert venni és ma dobta. (Akik még tartják ne felejtsenek el profitvédő stopot beállítani!). Én ma a Telekomban utaztam, igen szép eredménnyel.
még egy hsz aztán tényleg visszaállok figyelőbe.
Én is úgy látom hogy 2800 meglehet akár már a jövő héten de ez a hét még a felhúzás hete, nagyon komoly 500 ft-os (napiban) eső trend aljáról indultunk el tegnap úgy hogy a stochastic is kiabált hogy vegyetek meg!
nem kereskedtél trend ellen mert a trend most eső csak a csatorna alján tetted nem a tetején..
..az természetesen csak tőkeáttételeseknek való, amikor egyre nagyobb és nagyobb pakkokat vesz, ami csak a nyereség folyamatos visszaforgatásával lehetséges
OTP részvényesek ide!