Behúztam akkor a mínuszt is mert szigorú a zsűri de Ő az egisre az emelkedő trendet mondta amiben természetesen mint más részvénynél is lehetnek kisebb minuszos napok!
Ma vidéken voltam egész nap, s lám most látom 3315 az OTI. Tegnap este még azt írtam, hogy 3270 -3280 körülire tartom, de túlment.
Ez szép volt. Ennek ellenére emelkedő trendről még nem beszélhetünk, A papír szépen visszatesztelt. esetleg felmehet 3400 kőzelébe.
az egis jóslata miatt levonhatsz tőle 1 pontot tehát maradjunk a nullánál!
szerintetek mi lesz holnap?
oldalazás 15:30ig vagy bezúgunk 600ig, esetleg csak a feléig(1657,5)?:D
Látom, Te is a Krizsó Szilvi közgazdász média lakáj trendjét erősíted. Sztem, betölti a 2330-as rést. A kisbüfik hadd rettegjenek. Most kellene megszólaltatni az este szerkesztőségét. adjanak bele, mivel elbukhatják az összes befektetésüket, ha az otit felezik.
Más elemzők 2.200.nál húzták meg a határt...
Én ma 2.600-at el tudok képzelni a lecsorgás végén...
A válság még mélyül, és csak lélektani hatása van annak, amikor próbálják elhitetni néhány pozitív hír hallatán, hogy már minden rendben...
A tőzsde nem mindig logikus, bármi történhet.
Én személy szerint nem az indoklásra helyezem a hangsúlyt, hanem az események minél előbbi felismerésére, ill azok megváltozásának jelzésére..
Egyelőre csak azt mondtam, hogy a valószínűség 90% fölötti a trendváltásra, de bekövetkezhet az ellenkezője is. Figyeljük az eseményeket!
OTP részvényesek ide!