Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Vicus2000 2024. 03. 05. 14:56
Előzmény: #578  MANOPI
szépen összeraktad gratulálok 210 alatt nem fog kiderülni, majd ha már mindenki eldobta!
DocJericho76
DocJericho76 2024. 03. 05. 14:55
Előzmény: #578  MANOPI
Ki se került onnan szerintem...
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 05. 14:41
Előzmény: #576  Vicus2000
  A DELTA  mégiscsak Barna érdekkörébe fog tartozni ?  :-)  :-)  Írtam néhány hete,hogy nem csodálkoznék ha visszajönnének a nagy nevek.  :-)
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 05. 14:39
Előzmény: #575  Vicus2000
  MBH adta a pénzt, természetes,hogy ők kapták, számomra.   Most jöhetnének a Magántőke alapok.  :-)                               Igazából még két dolgot kell,kellene megtudnunk.        Kinek a strómanja ferike ( DELTA tulaj szerintem )  és,hogy miért van itt az árfolyam.  Mi fog itt köttetni vagy pedig ajánlattétel lesz.  Várjuk.  Előbb-utóbb valamit kezdeni kell a szarkupaccal,mert egyébként szétfolyik.  :-)
Vicus2000 2024. 03. 05. 14:31
Előzmény: #573  MANOPI
A Delta Technologies Nyrt. Kamatozó részvényeinek tulajdonosa az MBH EGYENSÚLY NYÍLTVÉGŰ BEFEKTETÉSI ALAP
Törölt felhasználó 2024. 03. 05. 12:08
Előzmény: #573  MANOPI
A részvény  jelenleg 37 sincs...az ima részemről ment és menni is fog 210-ig h a vezérkar, nagyrészvényesek jelenlegiek és már távozottak, akiknek bármi része volt ebben az öt évben, a 210 behazudásában, a 80 százalékos esésben és abban h még most sincs semmi konkrétum arra h ez változzon kapják vissza azt a szarhegyet áttételesen vagy konkrétan amit nekünk okoztak, akik megbiztunk bennük....
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 05. 11:30
Előzmény: #572  MANOPI
  A kamatozó részvények és az XTEND jó lehetőség lenne a DELTA részére,hogy "megjelentessen"  egy újságcikket a DELTA jelenéről,jövőjéről,tartalmáról  !!!!!     Tényleg ,  Várkonyi cégének a tevékenysége miben mutatkozik meg a DELTA életében ?   Reméljük nem abban,hogy ....................   :-)
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 05. 10:03
Előzmény: #571  Vicus2000
    Igen,épp most vettem észre az írásom elküldése után,hogy a BÉT-en már megjelent.  :-)
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 05. 10:01
Előzmény: #569  MANOPI
  Várom az akvik bejelentését,  Ne "üresen" vezessék be a kereskedésbe a kamatozó részvényeket.  :-)             A cikkek a bevezetésről ma vagy holnap jönnek ?     Megspékelhetnék mással is.                                                      Egyszerűen érthetetlen számomra ,hogy Vidra úr miért-miként távozott.  A szokásos mellékduma (  közös megegyezés ).  Most jó vagy rossz "katona" volt ?  :-)  Melyik oldalon állhat  ,  állhatott ?  Az én tippem az,hogy ő nem a NER  k...........ja.   :-) Ha tudnánk akkor valamivel többet tudhatnánk a jövőről.     A  részvény áráról inkább nem is írok semmit.    Várjuk a cikket.  
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 04. 21:20
Előzmény: #567  Zuul
  Köszönjük.                                                                                                                                                                           Ez megvan, jöhetnek az akvik.  Lehet,hogy csak azért,mert a jót szeretném,de úgy érzem,hogy elkezdődik a terjeszkedés.                                                                                                                                                                          A DELTA  körüli "nevekből" gondoljuk,hogy kik állnak a cég mögött.  Ja és itt van stróman ferike is.  :-) Elképzelhetetlennek tartom,hogy ne "dagasszák"  ezt is kis gömböccé.  :-)   Kell az Országnak egy NEMZETKÖZI IT cég is, jó külföldi terjeszkedéssel.  A DELTA alkalmas erre.  Szakmai tudás, részvény mennyiség , stb.      Én úgy döntöttem megvárom. 
Törölt felhasználó 2024. 03. 04. 21:13
Előzmény: #567  Zuul
de ez szerintetek mit befolyásol, lehet hatása az árfolyamra? (jobban mint sem 36-ról 37-re)
Törölt felhasználó 2024. 03. 04. 16:16
Sajnos ugyanaz a nyüglődés megy továbbra is, ima részemről ma is ment nekik..   
Törölt felhasználó 2024. 03. 03. 11:19
Előzmény: #563  MANOPI
teljesen igazad van.....ezek alapvető dolgokkal nincsenek tisztában h pl hányan vettek a 210-re, barnára, hogy hány embert megvezettek és pont az van amit írsz h akkor nem vettél volna v mást vettél volna, stb ilyet nem szabadna csinálni, igenis kapják vissza háromszorosan azt a sok félrevezető, hazug, falls szart amit hazudtak nekűnk, pl sokan elfelejtik h hányszor 100 ezer forinttal lehetett volna olcsóbban venni csak ha pl valaki nem 40 forintos átlaggal vesz, hanem 37-tel stb....
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 03. 11:14
Előzmény: #561  Kosto97
  Igen,  a kamatozó részvények XTEND piacára kerüléskor az akviknak is meg kell lenni szerintem. Úgy van értelme.  Mint írtam , utána jöhet a többi hír.  Szerintem az elkövetkezendő időkben kapkodhatjuk a fejünket.  ( remélhetőleg nem a kapott pofonok miatt )  :-)  Én nyugodt vagyok csak a megtévesztéseket felejtsék mát el.  Stróman ferikét is etethetnék már.  :-)  :-)
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 03. 11:09
Előzmény: #562  Kosto97
  Igen,  várom a Prémiumot.   Viszont nagyon  félrevezető volt , hogy tavaly tavasszal még ajnározták a Prémiumba kerülést  ősszel pedig  mást büfögtek.  Feleslegesen nem bővItettem volna tavaly tavasz óta még komolyabb mennyiséggel.  Azóta viszont úgy vagyok vele,hogy folyamatosan bővitek csak szerényebb mennyiséggel. Vehettem volna mást ami megindul, megindult.  Igen is van jelentősége,hogy mit KOMMUNIKÁLNAK HIVATALOSAN A HONLAPON -BÉT-en.  Felelősséget várok el tőlük,ez nem játszótér,homokozó.  EZ A BÉT-TŐZSDE - PÉNZPIAC !!!!  Nőjenek fel.  A közzétett információkból "dolgozunk.  anno például: 210 ft- 28 milliárd-Barna , stb.  VAN FELELŐSSÉGÜK.                 Nem érdekel már, mit tettek de most már elkezdhetnének TISZTESSÉGESEN kommunikálni.  
Kosto97 2024. 03. 03. 10:52
Előzmény: #559  MANOPI
Sztem a prémiumról sem mondtak le csak csúsztatták későbbre.
Kosto97 2024. 03. 03. 10:50
Előzmény: #559  MANOPI
Hamarosan meglátjuk az akvikat és az 1,1 MRD-os EBITDA-t.

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók