Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Mumikám, ha segít akkor én három hét múlva megyek Catániába a Szent Ágota ünnepére és ott majd a hívekkel, mondok érted egy imát. 🧙♂️🙏🕘 Addig meg fel a fejjel és nem idegesítsd magadat, nem ér ennyit! + + +
Lassan ez már egy tragikomédia lesz 😅 Ha jól olvastam a sorok között, akkor bizonyos személyek saját magukkal beszélgetnek, üzengetnek a túlvilágról és próbálnak társakat szerezni a közös imához, nem igazán értem már a dolgokat, így nem is megyek bele, bár azt sajnálom, hogy szegény Mumit elkapták és tiltották.... Gondolom mindenek van valami oka, bár számomra teljesen érthető, hogy a tehetetlenség és csalódottság miatt kicsit megborult. 😔 + + +
MUMI ÜZENETE: Sajnos 20-a délutánig kitiltottak az általam létrehozott topikból, illetve mindenhonnan, fogalmam sincs miért, na mindegy, épp fogalmaztam egy fontos dolgot és már ezt se tudtam beírni: Azt szeretném kérni tőletek, hogy napi kétszer reggel és este imádkozzunk azért, hogy mindazok, akiknek bármilyen része volt abban, hogy 81 százalékos minuszban van a részvény 2019 óta visszakapják azt, amit nekünk okoztak mindenféle értelemben. A csoportos imának nagyon nagy ereje van, lehet név szerint is, tudjuk kikről van szó. Ha vissza engednek többször beirom ezt majd h napi kétszer kilenckor mától imára fel, mindaddig amig a beigért 210 nem lesz az árfolyam. Szeretném, ha minél többen csatlakoznátok és szólnátok minél több embernek akiket a delta és társai megkárositottak, imára fel napi kétszer 9 órakkor és 20.án jövök vissza. Addig is kitartás. Mumi. Esetleg 20.áig valaki írja, be reggel meg este kilenc előtt, hogy imára fel, köszönöm.
Mumi üzenete : Azt szeretném kérni tőletek, hogy napi kétszer reggel és este imádkozzunk azért, hogy mindazok, akiknek bármilyen része volt abban, hogy 81 százalékos minuszban van a részvény 2019 óta visszakapják azt, amit nekünk okoztak mindenféle értelemben. A csoportos imának nagyon nagy ereje van, lehet név szerint is, tudjuk kikről van szó. Ha vissza engednek többször beirom ezt majd h napi kétszer kilenckor mától imára fel, mindaddig amig a beigért 210 nem lesz az árfolyam. Szeretném, ha minél többen csatlakoznátok és szólnátok minél több embernek akiket a delta és társai megkárositottak, imára fel napi kétszer 9 órakkor és 20.án jövök vissza. Addig is kitartás. Mumi. Esetleg 20.áig valaki írja, be reggel meg este kilenc előtt, hogy imára fel, köszönöm.
Ahogy írod kolléga!! Ők anno kiadták a szavukat adtak hogy nemsokara 210!!!! Usa ban mar varnak a mereginjekciot!!! Nekik kellene kompenzalni es pl egy budai lakast is adni plusz rv /2000 ft kp t!! Nehogy mar mi menjünk nyalizni!!! Papa Vajna élne már mi is vígan lennénk!! Szekta is szégyen odajárnak kgy nyalizni!!
Törölt felhasználó2024. 01. 10. 16:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
A másik h 81%os esésre mit lehet mondani, mit tudnának mondani őszintén?
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)