Kicsit fura a nyelvezeted. Dehát ugye nálunk is megy a trükközés a veszélyhelyzettel,szóval akkor kimondhatjuk, hogy ilyen a politika... de még egyszer...ki áll a békekötés/tűzszünet útjában jelenleg? Mert arra nem válaszoltál,csak terelgetünk itt...
Hát neked az írom Egyszer így pozicionálja magát Zelike egyszer meg úgy(sőt a parlamentet is bevonta ebbe,az már kemény) Na és visszaállítható a Háború újraindításához addig még nem vonja vissza korábbi 2023-as törvényeit!!! Ez olyon neki adjam, vagy ne adjam 2-t esélyes!!
Ez megint a humanitriátus jellem ösezemosása a a Háború gyötrelmeivel, Igen is a Magyar Pérten nagyon kitud forgatni mindent. A VISSZÁJÁRA, LEGYEN AKI EZ BEKAJÁLJA. NA FANATIZÁLÓ EMBER. Hát mirevaló a Véleménynyilvántartás-> Most is ezen sóhajtozik M.P. lehet elveszti. Bakker M.P. ügyvéd, adsz nagy lóvét kiforgatja még az igazságot is!! alátámasztja mondva csinált,akár pénzzel megvett tanúk felhasználásával. Na ez a véleményem..Balosok királya. Ő az!! Megtanúlta a szűleiktől.Ahogy nézem Őt is az állam tanítatta. ingyé!!
Azért valahol fura, hogy ennyien nem értik, hogy működik egy politikus... Volt amikor MP OV-nek tapsolt. És? Mellesleg miért is ne lehetne tapsolni az ukránok bátorságának, hát az sose lett megkérdőjelezve. Ha már taps, a demokrata Pelosi ezt jobban nyomta: https://www.youtube.com/watch?v=ONtx9Q8bU2E
sok hűhó semmiért, ennyike: Paweł Zalewski lengyel védelmiminiszter-helyettes X-oldalán jelentette be még kedd késő este, hogy Lengyelországból újraindultak az amerikai fegyverszállítmányok Ukrajnába. Az amerikai hírszerzés vezetője, Tulsi Gabbard az X-en azt erősítette meg, hogy Donald Trump amerikai elnök utasítására újra megosztják az amerikai hírszerzési információkat Ukrajnával. A Maxar Technologies amerikai kereskedelmi űrvállalat szintén újraindította nagy felbontású műholdképeket nyújtó szolgáltatását Ukrajnának. A műholdképek fontos segítséget jelentenek az ukrán haderőnek és hírszerzésnek. Újra megindultak az amerikai fegyverszállítmányok Ukrajnába - Portfolio.hu
mandínerből? Semmit,bocs. "Az ukrán vezetés éveken át teljesen elzárkózott attól, hogy bármilyen tűzszünetet kössön Oroszországgal, azzal érvelve, hogy Moszkva csak arra használná a harcok átmeneti beszüntetését, hogy erőt gyűjtsön és még intenzívebben támadjon. Tegnap azonban megtört a jég: Donald Trump amerikai elnök diplomáciai stábja meggyőzte Ukrajnát arról, hogy ajánljanak 30 napos tűzszünetet Oroszországnak. Most Moszkva oldalán pattog a labda, Vlagyimir Putyin orosz elnöknek valamit válaszolnia kell a kihívásra." tessék,mivel történik a gátolás? jöhet az indoklás.
ATZ MÁR ÉN IS ÜDVÖZÖLNÉM.. HELYTADVA Usármiknak!! Oszt voltak ítt az oroszok sokáig!! Én legtöbbet részegen láttam Őket anyira érdekelte hol élnek.Micsoda reprezentálás nem drága kiszolgálás,Ők hozzájuk jártunk sört ínni (már a olcsóbb árakért) Nem szoltak azok még hozzám sem,úgy máshoz sem)
Igen, liberálisan kiválogatod a kedvedre való tényeket. Megteheted? Meg. Ellenben a lapokat most a yenkik, az oroszok és Kína osztja. Sokkal többről van itt szó, mint Ukrajnáról, borul az évszázados világrend, ez végtelenszer le lett írva, de mindig jön a naiv rácsodálkozás az eseményekre. Mindegy.
Gondolom valamelyik itthoni fekete pólós szervezet tagjait lehet itt hangadóként felfedezni,jól bekészített panelekkel,linkek sem a Bloombergtől jönnek,azért az látható. :)
Tehát az van, hogy A csapat azért öl, hogy B csapat ne kockáztasson életeket. Orbánnak fel van adva a lecke, hogy akkor most ki nem békepárti? De majd péntek reggel megmagyarázzák, hogy ez most egy meglepetés-háborúpártiság,és az ellenség kényszeríti ki :)
Jó neked, hogy rá se rántasz arra, hogy Warior olvtárs pedig mindig az ukránoknál lyukad ki. Nem hiszem, hogy tudsz tőlem idézni olyat, hogy mit KELL tenni. Ennél liberálisabb (én nemfelkentebb) vagyok.
OROSZ-UKRÁN háború