Félreérted, itt a lényeg az, hogy az usa erőlteti a területi dolgot, ők is tudják, hogy máshogy nem megy. Megjegyzem el sem kellett volna kezdeni a háborút, itt azért Z. is nyakig sáros. Ilyenekre már senki nem emlékszik a semlegesség kapcsán: https://24.hu/kulfold/2021/04/07/ukrajna-nato-oroszorszag-hadsereg-konfliktus/ Hiába mondták az oroszok évtizedek óta, hogy Ukrajna nato csatlakozása nekik nem fér bele. Már akkor le kellett volna ülni tárgyalni, de Biden éppen putyinozott, Zé meg pórázon volt, szvsz.
TE EZÉRT O.V. OKOLOD TE JÓ ISTEN.. Eln a magyartalanságomért. Na benned születiK 2. M.P. -KÜLDJÖN O.V. KOPORSÓT NEKIK JAJJ SAJÁT MAGUNKAT SE BECSÜLJÜK MÁR,NEM ELEGET FELÁLDOZTAK MAGYAR HONFITÁRSAINKBÓL!!!
Mármint EU csatlakozás? A törököket vagy 40 éve hitegetik és erre most Ukrajnát futószalagon betolnák? Egy kontinensnyi fegyverrel és százezres/milliós létszámú, mentálisan megrokkant emberrel? Na, ha valamit nem gátolnak az oroszok, az ukrán eu csatlakozás, mert tudják, az kb. atombomba az uniora. Megjegyzem kérdezd a lengyel gazdákat, mennyire szeretnék a csatlakozást, ha már a gazdájukat nem érdekli. Egyébiránt: https://politic.karpat.in.ua/?p=129488&lang=hu
Ezzel azt akarod mondani, hogy amennyiben Ukrajna nem lesz az EU tagja, akkor az a kárpátaljai magyarok halálához vezet? Érdekes logikai fordulat a korábbi véleményedhez képest!
Mért,mért Te sajnálod tőle mért mért másikat aki többett harcolt kiegyenlítse. De módosíthatom: egyik fél nagyobb pofont kap.OLYAN NINCS(EGYMÁSKÖZT) EGYFORMA POFONOK.Áhh ez az egész nagy kibaszás mindkét félnek!!! Területek hu meddig magára hagyatottak maradnak.. na nevezem Orosz területnek!! Ha meg nem megy bele Putyin(ÉRDEKEI NEM SZOLGÁJA) alig várják mocsoknak Tekintik!!! Egy okkal több Háború folytatásához (ne felejtsük valakinek engedni kell!!! Akkor veregesse a mellétt. Népe érdekeit nagyon számontartja!!! Ez alatt további pusztítást értem!! Óhh nagyon nehéz egy vegyeskarral, változattal egy számot lejátszani.
állj már le a másik félnek meg sem érkezett hívatalosan az érdekei (Te az egyáltalán nem méltatod a másik felet ) Honnan tudjam én miben realizálódik ez Putyin akaratában,akaratával,hogy a közös BÉKÉHEZ HOZZÁJÁRUL!! KÖZÖS SZÓT AZÉRT HASZNÁLTAM, EZ KÉT FÉLRŐL SZÓL(leszűkitve 2-t tagról) : ZELIKE & PUTYIN EGYENLŐRE SEJTENI VÉLJÜK. (NÉZETKÜLÖMSÉGEK EZUTÁN KÖVETKEZNEK,AKÁR MOMODHATOM,NEVEZHETEM HELYREÁLÍTÁSNAK IS!! KÉZI VEZÉRLÉS HELYREÁLLÍTÁS KULCSA, ADJATOK EGYMÁSNAK EGY POFONT ÉS UTÁNNA FOGJATOK KEZET. MOST AZ EGÉSZ OLYAN,MINTHA TURBULENCIÁBA LENNÉK. biztonsági öveket bekapcsolni. MONDHATOM EGYIK ORSZÁG SE SZABAD!! NINCS BEFAGYASZTOTT ÁLLAPOT HÁBORÚ TART,MONTA ZELINSZKI NEM HARCOL(NEM MONTA)
Ha beket akart miert vetozta ukrajan csatlakozasat a nyelvtorveny miatt es hagyta hogy az oroszok siman megtamadhassak oket? Vagy nemtudom m ia beke definicioja a szotaraban es a tiedben.
OROSZ-UKRÁN háború