Óóó, hát ne menjünk annyira vissza az időben (mindig ezt írtátok), ha csak az elmúlt hetet nézzük, akkor az ukránok támadták meg az oroszokat, tehát ők kezdték.
Hogyne, természetesen. És amúgy az oroszok támadták meg Kurszkban magukat, minden más álhír. Biztos véletlen volt, hogy Biden is kimondta, hogy kiiktatják a vezetéket, a lengyel külügy véletlenül meg is köszönte nekik, de nyilván az oroszok a felelősek, akiknek minden vágyuk volt, hogy egy sima elzárás helyett inkább felrobbantsák a saját maguk építette infrastruktúrát. És nyilván pár ország ezért zárta le villámgyorsan a nyomozást. Rém komoly.
Jah, értem, máris megy a relativizálás. Anno jó páran harsogtátok, hogy az oroszok a felelősek az ügyben és irány Hága. Erről ennyit, pontosan erre számítottam, kettős mérce, mindegy, majd a megfelelő diplomáciai szinteken ezt majd minden ország feljegyzi magának. Amúgy adhatnál linket, hogy hivatalosan hol is van feltüntetve, hogy a terrorizmust támogatják az oroszok. Vagy füllentettél vmit?
:) , az index már csak tudja, hiszen beépített emberei vannak mindenhol... Egyébként, azt adják vissza, amit eddig kaptak és csak közelebb van Belarusz, mint Moszkva, nem kell a hosszútávú szállítás, hiszen ott van, egyébként is mostanába történt ott csapatösszevonás, tehát nem kell nagyon pakolni sem. Szerintem....
Az bizonyos, hogy van baj az orosz hadvezetésben, de azért aki egy ilyen konfliktust kirobbant, számolnia kell azzal, hogy a másik fél sem fog ülni a fenekén. Ráadásul egy 40 milliós országról van szó, óriási frontszakasszal + az ukránok sem betojiak. Meg azt sem érdemes elfelejteni, hogy elég sok technikai támogatást kap a nyugattól, NATO felderítés, stb. Most az a kérdés, hogy el tudják-e vágni az oroszok az utánpótlási útvonalakat, szvsz, ez az egész fordítva is elsülhet, nyílhat egy újabb front stb.
hogy lenne óriási a baj kurszkban? csak felszabadítják az eddig elnyomott ott élő ukránokat, akiknek korlátozták az ukrán nyelv használatát és nem voltak biztonságban sem az ukrán nyelvet beszélők
Óriási a baj Kurszkban, erre a haderő odaküldése helyett mit csinál ez a balfasz FSB? Megint megjelentett egy cikket az Északi Áramlat felrobbantásáról. Nem tudom, hogy az orosz hadvezetés vagy a titkosszolgálat vezetésének fejében van a nagyobb űr! Orosz földön idegen haderő! A második világháború óta nem történt ilyen, orosz embereket kellett kitelepíteni! Ejj, ha Prigozsin élne, ezek már a fal előtt állnának!
OROSZ-UKRÁN háború