Olyan szinten nevetek ezen a szanalmas konteoidon😀 itt fekszek ebredes utan es forumozok a telorol, temeg a klonhadseregekrol hadovalsz meg a mittudomen mirol 😀 szanalmas kategoria mar mint aki a forumon eli az eletet es fuggove teszi kagat tole mennyi doenvote stb van. Neg tobbes szamban beszelsz . Aztse tudom ki kicsoda a forumon meg amugyse erdekel elhiheted van en nekem sajat eletem neha feljovok unalomuzesnek jo de tobbet nem latok a dolgokba, ajanlom nemedis mert magasvernyomasod lesz a sok idegeskedestol.
Akkor miért csak nálatok van. Aztán ha ti kapjátok 2 napig már" sírtok". De mi azért tűrjük némán, és balf. szok vagyunk ha foglalkozunk a klón hadsereggel rendelkező csapatarsatoktol, és szóvá tesszük. Ugye ezt nem gondolod komolyan, hogy ezt megesszük. Hány ember lépett le innen, mert kapott 21 mínuszt, és megsertodve beirta hogy nem érti, de akkor ha ilyen népszerűtlen a velemenye akkor inkább nem ír ide többet. Az nem zavart elvtársak? Az az inkorrekt csalo nyomasgyakorlas?? Az nem.. Na jól van.....
Es magyarazkodik hogy nincsenek klonjai😂😂 ovoda vagy mi ezzz reszket egy portfolios forumon😄😄😄 ha lennenek se erdekelnek , ez mar gaz ahogy megnyilvanulsz a zsidozasodtol meg a falra maszok
Na helyre is állott a világ rendje?? Igaz István? 22 like, neked 22 dislike nekem pár perc alatt este. Ezt már elfogadod, fogadjátok igaz? Ez így már korrekt!! Na szegyeljetek magatokat. Nagyon. Komolyan mondom. De nyugodj meg ha visszanezed a hozzaszolasokat, újra csatasorba lépett a klón. hadseregetek mindenütt kinyomta nektek este a 21 db plusszt minden hozzaszolasotokra!!! Röhej vazze. Akárki tartott elétek görbe tükröt, a jellemrol, annak megegyszer gratulálok. :)
Hat ha valaki figyelmebe veszi egy anonim forumon a le fel nyilakat az megnis erdemli😀 beteg konkretan. Ha tobb a nyil kevesebb lesz a kenyer? Ha kevesebb a nyil akkor mind meghalunk? 🤣🤣
Te István, mikor én írtam nektek, 1 éven át, hogy 5perc alatt produkált itt a "bekepartiakak" 21 mínuszt, akkor rohogtetek. 21 likeot meg a "haborupartiaknak" Akkor nem zavart?? Ugyan ez a nagy vilagban is pofatlankodnak a liberálisok mint a piaci légy, éveken át, mikor még visszanyal a fagyi, akkor még azonnal megy az ajvekolas. Ez így kettős mérce. Szóljál már a "háborúparti "21 klonos minuszolonak, hogy ő is hagyja abba..!! Ja azt már nem teszitek igaz?? . Csak veletek szembe nem lehet. Mert akkor ajvekolas van. De itt sokan neman turtek éveken at, mennyi mennyi más véleményen(bekeparti) lévő embert uldoztetek el a 21 minusszal éveken át. Az nem zavart se téged se zsombi se Kriszt se shorthelket, egyikotoket se? Igaz?? Most valaki gorbetukrot tartott elétek 2 napig. És visszakaptatok. És mar gondolom megy a feljelentés Zsombi már vadaskodva, felahaborodva talalgatja ki lehet, te meg ajvekoltok, és felháborodottan ha 2 napig azt kapjátok amit TI MUVELTETEK EZEN(VAGY A TI CSAPATOTOKBA TARTOZÓ EMBER) a foromun éveken át. Hányszor, de hanyszor de hányszor szóltam hogy a 21 mínusz 5perc alatt nem korrekt saját szemmel lattam Murdoch nak, sehmet ,sziesztanak, nekem, etc... csak nevetettek. Most hogy már ujra csak én és mi kapjuk majd mert már gondolom így lesz, a klóntol a 21 mínuszt, az úgy korrekt lesz igaz?? 😉Ez az igazi neoliberális módi!! Tudom en a tortenelembol Itt is ez van, csak kicsben. Felfordul a gyomrom Ui:(bekeparti, háború parti szavakat nem szeretem használni csak most így roviditettem az érthetőség kedvéért,). Remélem atmegy mit akartam mondani evvel, és a a hagyjátok ezt a másfél éve tartó inkorrekt nyomasgyakorlo, eluldozo minuszolast a klonokkal. És harmadsorban, istenbizony esküszöm nekem nincsenek klonjaim, mielőtt ram gyankodtok nem én vagyok az, de aki görbe tükröt tartott elétek a jellemrol és hozzallasotokrol. . De aki tette annak gratulálok, mert már pofátlanság volt amit muveltetek. Már elnézést kérek István tőled a kicsit nyers megfogalmazásert de ha van egy kis belatasod, akkor megérted miről vakeralok.
Z. utánpótlás biztosítását vesd össze az orosz utánpótlási módszerekkel, amikről írtál. Ilyen hosszú, elhúzódó háborúba egyre kevesebben akarnak menni katonának, de az utolsó infóm az, hogy a lakosság 60-65%-a támogatja Z.-t a háborúban. Az én véleményem egyébként az, hogy frontra menő katonákkal nem szabad támogatni Ukrajnát, de kiképzésben, fegyverekkel kell. Egyébként ennyi is elég lenne, ha megfelelő mennyiségben és minőségben adtak volna fegyvert NATO tagok.
Legyen.. De azok mindig konnyebben szavaznak a háborúra, lásd krisz, és zsombi, aki azt mondja, hogy a NATO nak már rég be kellett volna vonulni az Oroszok ellen. Aki a fotelbol ír. 1.het.loveszarok után garantálom, hogy nem írnának ilyent. Ezért mondtam amit mondtam. Z fogdmeges pribekjei, nem a háborús lelkesedest mutatjákar Ukrajnában.
Ez az elvi kérdés kérdés maradt. Követeled, hogy Ukrajnában legyen népszavazás a háborúról, de Oroszországra nem követeled, ott nem tartod fontosnak. Ez egy terelés. Egyébként ha olyan nagyon támogatná az orosz nép a háború folytatását, akkor miért ne lehetne népszavazás! Lehet, hogy mégse olyan biztos abban senki, hogy megszavaznák?
István, aza baj, ha Oroszországban népszavazást tartanának akkor 90% háború folytatásaellett szavazna. 1. Mert a köznép leszarja már a szankciókat. Legfeljebb nem vesznek Svájci sajtot, prada táskát, és G Mercit. Amúgy meg van minden, mert az orosz cégek beugrottak a külföldicegek kivonulása utabu légüres térbe, ezért fog nőni a gazdaságuk export van import meg nem tud lenni. Gazdag ruszki meg beimportaljak Kazahsztánbol, meg is ugrott a Kazah G Mercik szama😉 2. Mert tok mindegy ki mit mond itt a fórumon, egyet tanulj meg, a zsoldosok és a veteránok 100.szor jobban tulelnek a fronton, mint az újoncok, mert azok nem tudnak okosan vigyázni a borukre. Ez tény. Oroszoknal a peches csóri tartalékosok már 2 éve nem tudnak haza menni se, mert nincs sorozas és általános mozgositas. Oroszban a frontra, ergo nincs utánpótlás az orosz fiatalok ugyanúgy videón nézik a háborút mint Ti. Az ukrán fiatalokra, ujoncokra ez nem igaz. És valószínű hullanak is. Ezért van az hogy Putyin Kubabol, meg Szenegalbol, meg Szaheli ovezetbol toborozza a zsoldos zaszloajakat. Meg már nincs olyan életfogytos bortontoltelek Szibériában aki nem a fronton lenne, mert pár hónap szolgálat után szabad és amnesztiat kap., és dolce vita. 3..Megmondtama fórum alapitasanak elején, a Ruszkinal szívosabb, és végsőkig tűrő nép nincs meg egy a földön. Ahol egy Francia, Német, egy Olasz, Angol, USA nep már az ideális lampavasakat keresne a vezetőiknek, és kitorne a lázadás és a forradalom ott meg az orosz nép röhögve tűr. Ez TÖRTÉNELMI tény. Hasonló mentalitásu az ukrán is, ezért ugrassztottak őket össze. De az ukránok fogynak. Olvastam egy nyugati cikket hogy a Szaheli bázisra megerkezett egy repülőnyi orosz és az USA zsoldosok mellé tettek őket, 1 bázisra és a USA zsoldosok talpig pancelban alszanak, jarőroznek és fosnak. És mennek is a francba nagyon gyorsan. Afrikában ahol a ruszki zsoldosok megjelennek a francia angol és USA zsoldosok lépnek lefelé. Aztán a nyugati tőke kénytelen atadni a helyet, bányákat a Kínai tőke ék kitermeloknek, akikre a Ruszkik vigyáznak. Teccik érteni. Oroszokat faszaul belelokte a beképzelt, arcoskodo, felsobbrendu nyugat a Kinaiak karjába. Ezért volt az hogy Blinken Kínában a helyi alpolgármester fogadta.De most meg Putyint, a Kínai útján hétrét hajlongva fogadták, és dupla vörös szőnyeget teritettek eléje. Figyelni kell világ dolgait, és anomáliát és nem vagyvezérelt butasagokat írogatni. Amit mainstream írogat. Az alapján már, a ruszki nyirfakérget esznek, es kövekkel és asókkal harcolnak a fronton. Ugye? 😉
Nem normálisak ezek a kamu regisztrációkkal operáló dislike-osok. Pillanatokon belül nyomkodják a nem tetsző emberek kommentjeit. A fórum nem arra való, hogy nemtelen küzdelemben valahogy lenyomjuk az ellenoldalt, elvileg itt gonolatokat kellene leírni, érveket sorakoztatni.
17 dislike szokott lenni. Már ennyire se érdemesítetek, hogy kapjak annyit, be kell érjem nyavaláy 12-vel? Hol a többi oroszbarát troll? Elmentek hosszú hétvégére?
Ezek voltak a kritikáim a Fidesszel kapcsolatban: "- autokrácia kiépítése, hatalomgyár, propaganda gépezet működtetése annak érdekében, hogy a választó meg legyen vezetve és a Fidesz maradhasson hatalmon - erre soha nincs reakciód - a 2002-2010 közötti időszak és az elmúlt 14 korrupcióját összemosod. Ha reálisan értékelnél, lát nád, hogy nagyságrendi különbség van - gyűlölettkeltése az EU ellen, mert korlátokat akar szabni az autokrácia és korrupció ellen erre nincs reakció - keleti autokratákkal barátkozás, az őr érdekeik kiszolgálása az EU és NATO helyett - nincs reakcó - lefelé csúszás a környező országokhoz képest, Lengyelo., Románia, Bulgária, Horváto.-nincs reakció - oktatás és egészségügy leromlása - nincs reakció Ezen kritikákkal kapcsolatban a lentieket írtad. Kérlek, világosíts fel, hol vannak a reakcióid a lenti szövegedben, hol vannak az ellenérveid? Csak úgy tételesen, egyenként. "Szerintem éppen a liberalizmus és Orbán politikájának besorolásáról vitatkoztunk. Az, hogy mi a "kulcskérdés", a választók majd eldöntik, mint ahogyan - a hivatkozott ügyek ugye már a 2022-es választáskor is ellenzéki kampánytémák voltak - a választók eldöntötték jó két éve. Aztán majd meglátjuk, mi lesz. Egyébként amit leírtál, azt akár a 2010 előtti kétszer négy évre vonatkozik inkább, amikor egy focimeccsen életveszélyes stadionokban voltak az emberek, beruházás nélkül is állmcsőd előtti helyzet alakult ki 2008-ban - amire a pénzügyi/reálgazdasági válság nem magyarázat, mert máshol IMF hitel nélkül is kezelni tudták a problémát - , aztán akkor is volt korrupció (Hagyó, 4-es metró, stb.), amit a választók már "beáraztak", most legalább közbeszerzési eljárások vannak. 2010 előtt csak a szoci-liberális koalíciónak volt gazdasági holdudvara a félresikerült, vagy talán tudatosan így alakított privatizáció miatt, és médiuma is csak a szoclib oldalnak volt, stb. Érdekes, hogy azt nem tartjátok problémának. De mindegy - azért a víz az úr!"
Sőt tovább megyek, mi az isten f....ert nincs ebben a feje nagy demokratikus Európai Unióban népszavazás migraciorol, és annyi miden fontos dologról. Ezt ha valaki nekem érthetően elmagyarazza, akkor meghajlok nagysága és tudása előtt. Kérdezzük meg az embereket. Ez a tiszta demokrácia, a nép a "demosz"akarata.
OROSZ-UKRÁN háború