Hivatalos adatok szerint -36%???, jaj de occón veszik a kínaiak, indiaiak az olajat. A kőolaj és gáz bányajáradékok pedig -52%? -3424 milliárd rubel hiányzik, jaj! Mi lenne, ha még hatnának is a szankciók? LOL
Az oroszok mindent megpróbálnak, van elég söpredék ott is (Németország), errefelé meg még több, aki beáll melléjük, ha jól irányítják őket. Reméljük a jól beásott, megerősített orosz védelmet sikerül az ukránoknak áttörni és a télre kisöpörni a moszkovítákat Ukrajnából!
Elég tutyimutyi ez a csóka, de végre egyszer jól kezelte a hazudozó söpredéket.
Nyilván a ruszkibérenc csürhe szerint az a háborúpárti, aki a megtámadott felet támogatja, meg azt, hogy a háborút kirobbantó ruszkik takarodjanak haza, és legyen vége a háborúnak. 🤪 Hiába, nagy az isten állatkertje.
A 6. német hds. (Sztálingrádnál bekerített hds.) élelmezési létszámának 1/3 nem német volt, elsősorban szláv eredetű, többek között ukrán. A német keleti haláltáborokban (pl Sobibor, Treblinka) őrségében a második legnagyobb náció voltak, az Einsatzgruppe C és D esetében szintén a németek után a legnagyobb létszámot adták. OUN/UPA-ről most nem is beszélve. Nem csak szovjet-orosz oldalon harcoltak ukránok. Ez is mutatja, h a térség elmúlt 100 éve se volt egyszerű.
Törölt felhasználó2023. 06. 05. 14:38
Berhivka fele már szabad! - Stirlitz tudja mi következik
Áruld el nekem légy szíves, hol és mikor írtam azt, hogy az ukránok a II. vh.-ban a németek csatlósai voltak, és ez hogyan, milyen logikával jött össze neked? Még azt sem írtam, hogy volt egy Molotov-Ribbentrop paktum. Szóval nem igaz, amit belemagyarázol a hozzászólásomba, szerintem értelmezési problémáid vannak. . Azt sem írtam, hogy az ukránok voltak a legvéresebb kommunisták, mivel nem "kommunistákról", hanem katonákról volt szó, és az vitathatatlan, hogy a hazánkban "ideiglenesen állomásozó" Vörös Hadsereg tagjai között több volt a nem orosz, hanem más tagállami nemzetiségű, közöttük ukrán is. . Nem tartom magamat tanárnak, meg is sértődnék, ha valaki annak nevezne, az egyetemen is megvannak a titulusok, és csak az egyetemi tanárt (professzort) nevezik tanárnak. Csak meghívott óraadó vagyok egy címzetes egyetemi oktatói titulus-szal.
Nem zavar, hogy durva történelem hamisitást végzel? Az ukránokat egyrészt azzal vádolni, hogy a II.VH-ban német csatlósok voltak, másrészt meg hogy ők voltak a legvéresebb kommunisták? Mindezt bizonyitékok nélkül? Miért rágalmazol? Hogy esne neked ha a szüleidről meg - minden alap nélül - azt hiresztelné valaki hogy hóhérok leszármazottjai és maguk meg AVÓ-sok voltak? Viselkedik igy egy normális, magát tanárnak tartó ember?
Erre még nem kaptam választ tőled! Fogalmazd meg úgy, hogy ne legyen tiltás!Segít? 1) kivégzés 2) hosszú börtön 3) kínzás 4) semmi Benne van? Csak írj egy számot!
Törölt felhasználó2023. 06. 05. 13:46
A hagyományosan fullretardtroll-britek szigorúan titkos segédalszolgálata ismét kiderítette, kik a rosszfiúk... 😂😂
"...A brit rendőrök a mezőgazdasági géplopások közelmúltbeli megugrását az Oroszország ellen a háború miatt bevezetett szankciókkal hozták összefüggésbe – olvasható a Politico cikkében. A brit rendőrség szerint a szervezett bűnözői bandák gyorsan növekvő mennyiségben küldik Kelet-Európába az Egyesült Királyság gazdaságaiból ellopott gépeket és berendezéseket, és az Oroszországgal szemben bevezetett nyugati szankciókat okolják a kereslet megugrásáért.
Az Egyesült Királyság Nemzeti Vidéki Bűnözés Elleni Egységét vezető Andrew Huddleston főfelügyelőnek ugyan nincs meggyőző bizonyítéka arra, hogy a felszerelés Oroszországba kerül, de azt mondja, hogy ő és vezető kollégái nem kételkednek benne. ..."
🤣😂😁🥇
Előttem a kép, ahogy a gaznáciterrorista orosz nepper feladja a Csalagút-vonat postakocsijára a lopott angol kombájnt, vagy ahogy diszkréten felhajt az elvámolt traktorral Dovernél a kompra... 🤭
Kevered a fogalmakat, elvtárs. Téli hadjáratnak azt a sikersorozatot nevezték, aminek során a ruszkik a fél hadsereg ledarálásával cirka 1 év alatt elfoglalták Bahmut 200 méterét. 😃
Nyilván azért tartott 11 hónapig, hogy mutassák, milyen hosszú az orosz tél.
Mi a helyzet az 56-os magorkokkal, elvtárs? Megszültétek már az FSzB-vel a választ?
Még nincsenek - tudod, épeszű helyeken megterveznek egy hadjáratot, ne járjanak úgy, mint a ruszkijaid. 😃😃😃😃 Ne aggódj egy percet sem emiatt, hamarabb lesznek az ukránok a Krímben, mint a ruszkijaid Kijevben. 🤣🤣🤣
"magyar katonák nem harcoltak a törökökkel közös hadseregben a szpáhik és janicsárok között"
Nem a lóf.szt nem. 😃 Maximum nem saját zászló alatt. Nem hallottál róla, hogy a törökök előszeretettel lopkodtak magyar gyerekeket, akiket aztán janicsárként neveltek fel? Egri csillagok megvan? Olvasd el egyszer, megéri. (Bár tényleg nem hiszem el ezt a nonszenszet, hogy azzal b.szom el az időm, hogy egy ruszki trollnak bizonygatom, hogy nem, nem az ukránok voltak a Szovjetunió vezető ereje... 🙄😃 igaz, ahol el kell mesélni, hogy a 2. Vh-t nem az osztrákok vívták attól, hogy Hitler osztrák volt, ott bármi megeshet.)
"Törivel hogyan állsz?" Jól. És te?
"Ukrajna most küzd a nemzetté válással, a nemzeti identitás megteremtésével"
Ezt sikeresen megoldotta nekik putler, a háború előtti töredezett, korrupt államból létrehozta az egységes ukrán nemzetet. Mellesleg ezt pár napja Prigozsin is lenyilatkozta, neki remélhetőleg hiszel, ha a saját szemednek nem is.
"Ukrajna önálló, független államként Oroszország és a "fejlett nyugati világ" történő elismerésének feltétele volt a nukleáris fegyverekről való lemondás"
Ha jól értem, ebből azt akarod kihozni, hogy a ruszkijaid így bánnak azokkal az országokkal, akiket ők önálló, független államnak ismertek el korábban? 😃
"Az USA világhatalma Ukrajnán keresztül vezet."
Az USA világhatalma semmin keresztül nem vezet - az USA jelenleg is, és elég régóta a világ vezető hatalma, ha nem tűnt volna fel. 😉
"Ha Amerika Oroszország hatalmát meg akarja törni, akkor Ukrajnát le kell szakítsa az orosz befolyási szféráról, hogy megakadályozza az Eurázsiai nagyhatalom létrejöttét."
Azt akarod mondani, hogy putler akkora címeres barom, hogy saját maga szakította le Ukrajnát a ruszki befolyási szféráról, kikaparva ezzel a gesztenyét az Usának? 😃😃😃
"Mit gondolsz, miért volt 2013-ban a kijevi Majdan téren az USA külügyi helyettes államtitkára"
Nyilván jelen voltak Ukrajnában, nagyon helyesen. Ahogy utólag tökéletesen kiderült és bebizonyosodott, a ruszki terrorállamot nem szabad hagyni, hogy Ukrajna átengedésével regionális hatalommá nőjön.
"... Szerintem hidegháború idején eleve nagyobb igény volt fegyver fejlesztésre/ tesztelésre valós körülmények között. ... Ezek azért magasabb színvonalú indokok mint nácítlanítás leple alatt lerohanni egy országot. ..."
Értem. Tehát a mintegy 1 millió vietnámi katonának és kb. 2 millió vietnámi civilnek az usa éles fegyvertesztjének "magasabb színvonalú indoka" miatt kellett meghalnia.
OROSZ-UKRÁN háború