Kíváncsi leszek a mostani válság után, hogyan fogják összehasonlítani a két teljesítményt. A nemzetközi porondon egyre jobban elszgetelődő magyarság, lassan már mindenki utál minket, ez a nagy fidesz mérleg. Persze, hogy csökken is a lakosság ilyen hangulatban ez pedig a nemzet eltűnéséhez vezet, ezért kell őket mihamarabb elzavarni, bár sokak szerint az elmúlt 10 év visszafordíthatatlan lelki károkat okozott, erre marad nekem az idegen nyelv, mint B terv.
Ha szóval nem kezdünk mondatott tudom,de most mégis:Ha van alternativa,ott volt 2014,2018.Visszatérek a nagy demokratára Gyurcsány Ferencre,hogy is puccsolta meg Medgyessy Pétert?Ki választotta meg őt kormányfőnek a pártja???Ez a demokrácia szerinted.2014.08.27./Népszava cikk./Gyurcsány Ferencet,Medgyessy Péter trójai falónak és árulónak tartja, a nagy demokratát.Miről beszélünk itt,röhej kedves kommentelők.Én különben meg értem már egy pár érdekes dolgot,mivel 49-ben születtem,nem kell nekem már a gyerek mesék./gondolom,jönnek majd a nyuggerek elenni támadások,de ezt is kibirom./
Megártott a plakát? :)))) Igenis a nemzet része mindenki, aki ebben az országban él, akár tetszik, akár nem! Baj, hogy valaki elmondja a véleményét??? Orbánéknál tudom ilyen nincs, mély kuss van, a problémákról egy szót se. Még a koronavírus infó is sántít sok helyen, brutál a magyar halálozás... de a falábú focistáknak kell a lóvé, mi? :)
De azért Bajnaival napi szinten találkozgattak a lemondása után is. Bajnai szerint Gyurcsány kormányzása, ellentétben a negatív állításokkal az akkori körülményekhez képest megfelelő volt.
"Gyüjtöm a minuszokat,föleg a soros és az ellenzékecske által fizetett ügynököktől.Egy-két nevet irjatok már le légyszives,hogy kik alkamasak az országunk elvezetésére.Elég egy is." . Mondjuk amúgy a legjobb példa erre, hogy ha egy Németh Szilárd vezető beosztású lehet akkor tényleg BÁRKI alternatíva lehet. Ha már ellenoldalról kérsz példát, úgy egy Hadházy is simán lehetne miniszter is pedig őt én nem is szeretném. Szóval hagyjuk ezt az alkalmatlanozást. Jó vezetőkkel tele az ország hisz több tizezres cégeket és 100.000-es városokat elvezetnek emberek. Hogy jó részük vagy nem ért vagy nem is akar foglalkozni komoly politikával az megint más kérdés. A demokratikus rendszerek lényege, hogy a vezetők cserélhetőek benne és a rendszer működik normálisan tovább. Lásd még a nyugati demokráciák többségét ahol vezetők jönnek és mennek választásokkor.
Amit művelt Gyurcsány 2002-es kampányban meg utána miniszterelnökként, az is megbocsáthatatlan, de Ő legalább 2009-ben lelépett és átadta Bajnainak, azonnal jöttek is az eredmények. Ez az igazi arconcsapás, hogy még Gyurcsány is nagyobb hazafi, mint OV, pedig ott aztán elég mélyen van a léc. Nem hiába jön Kádárral, meg Rákosival, ahol még lejjebb volt, nehéz így felemelni egy nemzetet, ahol csak ezek a hasonlítási alapok vannak.
:))) Egyszer sem tettem én se feljelentést, saját magukat szokták kinyírni. Ha lenne érveik a nemzet felemelkedése mellett azt ismételgetnék itt és egyet is értenek vele, hisz nekem is ez lenne a célom, ha már magyarnak születtem. Itt sajnos megy a lezüllesztés, hogy OV hatalmon maradhasson, ez nemzetellenes cselekedet. Bárki jobb lenne nála, aki nem a hatalomhoz ragaszkodik.
Már megint vezért keresel? Nem mindenki ebben gondolkodik ám. . OFF: Tőlem ne félj, nem szokásom a feljelentés. Baboskót is elintéztem saját hatáskörben 10 nappal.
"Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar. (Magyar Nemzet, 1998. április 9.)" . Ez a rajtam kívül nincs más alternatíva csakis diktatúrákban divat. Ddemokráciákban MINDIG vannak alternatívák.
Gyüjtöm a minuszokat,föleg a soros és az ellenzékecske által fizetett ügynököktől.Egy-két nevet irjatok már le légyszives,hogy kik alkamasak az országunk elvezetésére.Elég egy is.
Nem is akarnak a nemzet része lenni.Puccsolni tudnak ezek,másképpen nem tudnak hatalomhoz jutni!!! Nem is fognak tisztességesen,ez fáj nekik,ezért puffognak a parlamentben,az eu-ban,és mindenütt.
Most is az csak olvasni kéne a nemzetközi hireket.3 X 2/3.Tessék?????Tetszettek volna normálisan kormányozni,akkor nem lenne 2/3 3x.Ja,2022. negyedszer./boritékolva/
Aki uszít az emberek ellen az nem más, mint az Orbán-párt. SOHA ekkora széthúzás nem volt az emberek között.... és tudod miért? Mert lesz@rják a velük egyet nem értőket, uszítanak ellenük.... ez a valódi kommunista tempó!!! Nézd meg a zsíros László mit mondott: az ellenzék nem a nemzet része.... meg az apja f@szát!!!
Uszításról akkor beszélnék, ha valami erőszakos cselekedetre bíztatnék valakiket. Én mindössze annyit csinálok, hogy gondolkozom és véleményformálok az eredményekről. 10 év után megtehetem, hidd el az első 4-ben csöndben voltam és vártam az eredményeket, aztán el kezdtek jönni. Minden fronton csökkenő pályára került a nemzet, ami út a felmorzsolódásunkhoz. Ez nem nemzeti. Rákosi már saját korában megbukott, Kádár meg csak külső erőszakkal tudott hatalomra kerülni. Szintén nem nemzeti, hanem hazaáruló volt mind2, nem értem a példád.
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető