Nem, valóban. Ezt hibrid rezsimnek hívják, bár nem hiszem, hogy ez bármit is mond neked. (Talánt az "ezt" szót, ha megérted ebből az egyszerű, bővített mondatból)
Te figyu, tényleg baromság egy fórumon a helyesíráson rugózni, de azért a tied nem semmi! Te biztos nem a CEU-ra jártál, az azért látszik. (Esetleg takarítani)
Basszus,én nem vagyok ott minden halálozásnál,honnan tudjam???Csak a médiából nem???Lehet nevetni különben ,van aki ezeket a csatornákat nézi./373,de ha te jóbban tudod,akkor virits./
Biztos megszoktad, megszeretted, lehet haszonélvezője is voltál, ha ennyire szereted a diktatúrákat. Nemhiába mondják, hogy a Kádár-nosztalgia miatt szavaznak sokan O1G-re.
Én 40 évig éltem ilyen diktatúrában,te lehet hogy még akkor nem éltél,vagy hátúlgombolós vóltál./A tanú c.film./Remélem nem történelmet tanulsz,tanúltál az egyetemen./
"egy ilyen haszontalan ellenzéki-soros szócsövű topikot nem engedélkyezne!!! Én biztos nem!!!"
Arról már álmodoztál, hogy ha telitalálatod lenne a lottón mit vennél a nyereményből? :))) Simán lehet a diktatúra olyan, ahol téged fognak elhallgattatni.
Remélem ezt minél több helyen megosztod, leírod, elmondod! Köszönet érte, hiszen így azért egyre több ingadozónak nyílik fel a szeme, veszi észre, hogy milyen borzalmas, ostoba, nemzetvesztő rezsim épült a zsebmussolini vezetésével. Csak így tovább!
Tehát, ha más a véleményem, akkor rögtön meg lehet bélyegezni a fidesz által kitalált rémképekkel és becsmérelni. Egy rendes demokráciában ezzel szemben el lehet mondani a gondolatokat és egymást arra ösztönözni, hogy megismerjen más szempontokat is tanuljon, fejlődjön. Fröcsögésed egy szinvonaltalan, értelmetlen társalgáshoz vezet, már a savanyú sör szagát is szinte érzem! Nem is csodálkozok, hogy kitiltattad magad, pedig egy provokátornak pont ennek ellentéte lenne a célja, van még mit tanulnod!
Igen ket z kellett volna. Elutottem. Koszonom az eszrevetelt. Cserebe jelzem hogy ertheto a mondandod ugy is hogy semmi szokozt nem teszel mondatvegi pontok vagy kerdojelek utan. Kvittek vagyunk. A nyelvtan naciskodast hagyjuk meg azoknak akik masba mar nem tudnak belekotni.
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető