Topiknyitó: euler 2020. 04. 18. 23:20

ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?  

Topik indítónak egy cikk:
2022: Orbán legyőzhető
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler 2024. 10. 17. 22:58
Ez is egy lehetséges "végjáték"
.
"Egy olyan ember, akinek a zárt, katonailag 24 órában védett magán-birtokán (atom)bunker van és a birtok része egy menekülésre előkészített magán-repülőtér - magán-repülőin az automata rakétavédelmi rendszer már alapfelszerelés - az nem fogja elismerni 2026-os esetleges vereségét – már ha egyáltalán lesznek választások. 
Nem, ő mindenre felkészült és követi az orosz titkosszolgálat protokollját ..."
.
Kedves gyerekek!
Csaba bácsi ismerőse egy újabb mesével örvendeztet meg titeket. 
 A középcsoportosok pedig utána mennek az ágyba szépen aludni!
Hol volt, hol nem volt…
https://www.facebook.com/photo?fbid=1084750633654014&set=a.469533085175775
euler 2024. 10. 17. 11:30
A Tiszának is lesz nemzeti inzultációja. Programnélküliség és néphülyítés fidesz módra:
.
 „Fel kell mérni az emberek véleményét, lesz egy nagy kutatásunk erről, ez remélem, egy hónapon belül elindul. Részletesen megkérdezzük, mi a fontos, mi a probléma, és milyen megoldásokat látnak az emberek. 
Ezek alapján ülünk le a szakmai szervezetekkel, kamarákkal, és dolgozzuk ki a víziónkat” - mondta a politikus, hozzátéve, hogy ez már a konkrét programalkotás előkészítése lesz, ugyanis ők „nem az O1G-koalíció, nem csak azt mondják majd, kire ne szavazzanak.”
https://magyarnarancs.hu/belpol/magyar-peterek-nagy-kutatast-inditanak-az-emberek-velemenyerol-271800
euler 2024. 10. 17. 08:52
Előzmény: #8515  euler
"... Lövésem sincs, hogy Hadházy jól csinálja-e, lehet, hogy igen, de az is lehet, hogy nem, viszont másképp nem érdemes. Nincs jobboldali megvesztegetés, csak megvesztegetés van. A túlárazott szerződés aláírása korrupció, akkor is, ha sokak számára szimpatikus kéz írta alá. Nem mindegy, hogy Lúdas Matyi, vagy Lúdas mutyi. (...) 
Szinte divattá vált manapság az „ügyek mentén gondolkodunk” szólam, ami eddig a pillanatig a sunnyogással volt egyenlő.
Hadházy Ákos az, aki valóban ügyek mentén gondolkodik stratégiai helyezkedés helyett. Ezért is történhet meg, hogy a hét elején súlyos vádakat fogalmaz meg, a hét közepén egy színpadon áll a vádlottal, a hét végén pedig folytatja, amit a hét elején elkezdett.
Hadházy Ákos egyszemélyben fék és ellen-Sulyok a mai jogbizonytalanságban, amolyan magányos magyar Don Quijote, aki nem képzelt szélmalmok, hanem nagyon is valós óriások ellen küzd egymaga."
Te is lehetsz szélmalom - /Zöldi Tamás/
https://www.facebook.com/photo?fbid=122114563028409256&set=a.122113825742409256
euler 2024. 10. 16. 21:59
Előzmény: #8516  _Sigorszky
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 10. 16. 21:23
Előzmény: #8513  Colas
Nagyon előreszaladtatok fiúk. Hol van még 2026 forró tavasza... Történhet addig még bármi, meg annak az ellekezője is. Most látszik már, hogy Viktor érzékeli a veszélyt és mindent latba vet, hogy visszatornázza magát biztonságos pozícióba. Szerintem valamelyest vissza is jöhetnek. Lehet bízni a választókban... A Tisza (Magyar) is ott van a szeren, kérdés, hogy a rogáni propagandagyár mit tud még előhúzni a cilinderből. Lejáratni nagyon tudnak. De a legnagyobb kérdés az lesz a tisza számára, hogy tudnak-e vonzó, hiteles és támadhatatlan jelölteket felépíteni és bedobni a köztudatba, hogy esetleg nagyot tudjanak nyerni az egyéni körzetekben. Persze az is megfordul a fejemben, hogy lehet.é széles e hazában találni akár pár tucat olyan embert, aki nem neon feliratzal vési a mellére a tízparancsolatot, mint a regnáló "elit", hanem hanem a parancsolatok egyikét-másikát még be is tartja! Mindezek után pedig képes politikusnak állni!! (Jut eszembe, most kezdi a fidesz a tilitoli játékot a körzetekkel - DE: Navracsics megmondta, ez nem az egyik vagy másik part szája íze szerint fog működni, vagyis szerinte nem fog csalni a fidesz! Nem hát, tudhatja ezt mindenki, még a csecsszopó is...)
Szóval csak semmi izgalom, rménykedhetünk itt a változásban, meg hogy jobb lesz, stb. Amíg Orbán feji aa honi teheneket, birkákat és egyebeket, addig vajban se lesz hiány.
euler 2024. 10. 16. 21:14
Előzmény: #8514  euler
"Az idő nekünk dolgozik" - ebben igaza van Magyarnak. De mi lesz ha győznek? 
Szerencsére van aki gondolkodik és nem is rejti véka alá a véleményét. Bár nem túl hangos és kevés követője  van a hipnotizált ellenzék között. Ill sokan hallgatnak, mert nem teszik ki magukat a tisza mocskos hullámainak.
.
Hadházy interjúját már idéztem ma:
"Valahogy 14 éve nem sikerül rájönnie az ellenzéknek, hogy nem egy kormánnyal áll szemben, hanem a maffiával."
„Minden ilyen rezsimben a választási csalás a következő lépés” – Hadházy hibrid forradalmat akar
Illúzió, hogy egy kétségkívül jól beszélő, csinos fiú majd varázsütésre megváltoztatja a dolgokat és megveri a Fideszt választáson – véli Hadházy Ákos. Interjú.
Így vezeti fel a FB oldalán:
"A Válaszonline újságíró iskolájának sem mondhattam könnyebbet: egy hibrid rezsimnek (más néven: választási önkényuralomnak) csak akkor lesz vége, ha azért nagyon sokan teszünk, nem pedig akkor, ha nagyon sokan reménykedünk benne. És ha megtanulunk követelni is, nem csak panaszkodni."
Hogy mekkora dk-s ez a Hadházy! :))
euler 2024. 10. 16. 20:55
Előzmény: #8511  signal2
"Föleg, hogy most épp egy olyan ember a favorit, aki 20 évig épp a mai rendszert építette."
.
Méghozzá még a fidesznél is jobbra tolódva. A 2006 utáni színrelépése olyan alakokhoz köti akik a hazai szélsőjobb hírhedt alakjai. Jelenleg is ott lehetnek a háttérben, főleg média vonalon. Ezért mondtam, hogy a Mihamo egyelőre még sötét ló.
Végülis az összes küszöb fölötti erő szélsőjobb (mihamo), titkoltan az (fidesz), vagy önmeghatározása szerint is jobboldali (tisza). Tetszik vagy nem, ez a dk-nak egy lehetőség ha tudnak élni vele.
.
Persze a magyaroknál ez így definíciószerűen nem sokat számít, itt az egypárti, egyszemélyi vezetés teljesen természetes. Teljesen abszurd az a vak düh ahogy a magyaristák már jobban félnek az alig létező dk-tól (pontosabban Gyurcsánytól), mint a fidesz rendszertől. Erre szoktam mondani, hogy a propaganda nem válogat. Észre sem veszik, hogy Magyar egyrészt ugyanolyan propagandával eteti őket mint a fidesz, másrészt ugyanazt ígéri mint az ellenzék választásról választásra, hogy a fidesz legyőzhető. 
Sőt, most már egyedül egy foltos múltú fb huszár is le tudja győzni őket. Ami sikerülhet is ha a fidesz hagyja magát, vagy választásokig (uniós segítséggel főleg), teljesen padlót fog és összeomlik a rendszer.
Colas 2024. 10. 16. 19:09
Előzmény: #8496  user01
Nem Fidesz- DK együttműködésre gondoltam az egyéni kerület esetében (mert ilyen biztosan nem lesz, Fidesz-Mihamo inkább), hanem Tisza-DK-ra.
ngergo1985 2024. 10. 16. 19:02
Előzmény: #8510  signal2
"T.képpen nem értem, hogy hova párolgott 500 ezer ellenzéki szavazó december és április között."  Hát itt most két verzió lehet. 1. Vagy nem is volt sehol az az 500 ezer szavazó(ami inkább 700 ezer), és fél évvel a választások előtt is félremérte a legtöbb kutató. 2. Azt a nem teljesen"hithű" ellenzéki réteget, amelyik addig azt mondta, hogy elég volt az Orbánból, azt megvették februárban végül a nagy osztogatásokkal, és végül vagy otthon maradt, vagy páran megköszönték az ingyen millió(ka)t, és behúzták az X-et a fideszre. Melyik verzióban van nagyobb realitás?
signal2
signal2 2024. 10. 16. 18:19
Előzmény: #8508  user01
Ismétlem: 2021-ben szinte végig nagobb volt a kooperláló ellenzéki pértok össztámogatása, mint most a TISZÀ-é. Emellett a dk ugyanúgy ott van küszöb felett. Egyelöre tehát csak a nagyon óvatos optimizmus indokolt. Föleg, hogy most épp egy olyan ember a favorit, aki 20 évig épp a mai rendszert építette.
signal2
signal2 2024. 10. 16. 18:17
Előzmény: #8506  Vali
Mag a kampány nem volt rossz. Söt, meglepö is volt, hogy úgy összehozták. Volt kialkudott közös program, közös arculat, közös jelöltek, stb.
Az pont, hogy az elöny lett volna, hogy nem 100% a bizalom közöttük. Miért is lett volna? Csak kényszerböl indultak együtt.
Ellenben a fövárosi közgyülésben bizonyították, hogy tudnak jól, szakmai alapon együttmüködni, és nem fúrják egymást. 
T.képpen nem értem, hogy hova párolgott 500 ezer ellenzéki szavazó december és április között. Mindenesetre ennek az 500 ezernek köszönhetjük, hogy most is 2/3 van. 
euler 2024. 10. 16. 18:16
Előzmény: #8508  user01
OK. Pihenj egy hetet, hátha elfelejted a többesszámozást és a dehonesztáló jelzőidet.
user01
user01 2024. 10. 16. 18:13
Előzmény: #8503  euler
Írtam én olyat, hogy abban reménykedem? :)
Eszeveszett kínlódást levágtok azért, mert már bottal se akar titeket piszkálni senki se.
Ez volt 15%-os tiszánál, 25%-nál hangosabbak lettetek, 40%-nál már fejhangon megy a visítás, lassan jön az a fázis, amikor a tisza már veri a fideszt, de akkor jön majd az, hogy 2/3-adhoz kevés.... 
euler 2024. 10. 16. 18:09
Előzmény: #8506  Vali
Meg az ellenzék közös jelöltjeként "ellenzékváltással" kampányoló MZP-vel.
Hogy a többi szerencsétlen kijelentését ne is említsük.
Elhiszem, hogy a gyurcsányfóbia már ellenkampányt lát utólag, akkor max. annyit lehetett tapasztalni, hogy nem volt testvéri szeretet köztük. 
(Írtam már, hogy mást tapasztaltam az összellenzék kampányzáró rendezvényén, de nyilván ez szubjektív.) 
De ezt nem is várta el tőlük senki, attól még működhetett volna egy koalíciós kormány. Mi több, annál jobban, egymást kordában tartva. De ha a magyaroknak Vezér kell, akkor legyen nekik most is.
(A "CEF"-ről már írtál, emlékszem. Akkor sem értettem és most se érdekel.)
Vali 2024. 10. 16. 17:26
Előzmény: #8500  euler
Kényszerű és nyögvenyelős összefogással, sértődött és ellenkampányoló DK-val (CEF: emlékszel?).
signal2
signal2 2024. 10. 16. 17:16
Előzmény: #8501  user01
Valamit benéztél. èpp azt nem veszitek észre, hoyg a DK nem tünt el? 
Ami történt: a DK ugyanúgy maradt, akinek leginkább maradni kelltt volna, az eltünt, a fövárosi közgyülés kvázi müködésképtelen, valamitn a tisza támogatottsága nem magasabb, mint a koordináló ellenzéké úgy egész 2021 folyamán. 
Mindezt úgy, hogy még alig tudunk valamit a tiszáról, mint párttól. 
Én itt semmi mást nem látok, mint hogy az ellenzéki választók ki akarják próbálni a 4. verziót is, hátha majd úgy sikerül, de valójában per pillanat nem igazán állunk jobban, mint pl 2021 bármelyik hónapjában, de pl a fövárosi KGY -és EP képviselök eetében sikerült az imsert jókat, ismeretlen, bizonytalan teljesítményü eygedekre cserélni, ami kreténség. 
euler 2024. 10. 16. 17:14
Előzmény: #8502  user01
Fejezd be ezt a stílust, különösen a többesszámozást!
euler 2024. 10. 16. 17:12
Előzmény: #8501  user01
Gőzöd sincs róla ha Tisza (bocs, Magyar) kétharmadban reménykedsz.
A DK-nak ehhez semmi köze. Nekem meg mégannyi se.
.
Tudod inkább az a "mókás", de inkább tragikus, ahogy hasonultok egy politikai szélhámoshos, még a stílusát is átvéve. Tisz(t)a fideszes tempó!
user01
user01 2024. 10. 16. 17:05
Előzmény: #8499  euler
Amúgy meg miért nem a fidesznél kuncsorogtok? Nagyobb esélyetek van Orbánnal közösködni, ő amsitt elől menekülve talán még veletek is hajlandó összebútorozni.
user01
user01 2024. 10. 16. 17:02
Előzmény: #8499  euler
Nincs nekem azzal semmi bajom, csak mókás, ahogy végigkínlódtátok a Tisza 0% -----> 40% történetet az "össze kell borulni" fantazmagóriátokkal csak azért, hogy a DK ne tűnjön el a latrina mélyén.
Ahova való....

Topik gazda

euler
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek