" a fidesz adja alá a lovat, akarom mondani csinálja neki a reklámot" . Talán nem akarja még kilőni alóla a lovat, mert kivár, hogy mi alakul ebből. Koalíció vagy békés hatalomátadás legrosszabb esetben? MP eddigi tényleges tevékenysége ezeknél nagyobb veszélyt NEM jelent a fideszre. Bármikor kilőheti, ha nagyobb veszélyt lát, mert a Diákhitel szerződésekkel (nem a Balásty-félékkel hanem a 15 millió alatti nem ner-es kis cégekkel kötöttekkel) meg tudja fogni. Elég ha azt "bizonyítja", hogy saját zsebre dolgozott, ami nem nehéz, mert ennek lehetőségét már Hadházy is sejttette. Az EP csapat is hordoz veszélyeket, Tarr tegnapi sajtótájékoztatójából és Gerzsényi felszólalásából az látszik, hogy nem tudnak olyan jól hantázni mint Magyar. Októbertől Budapestre is érdemes figyelni.
Óóó de hiányzik program a tisza párt esetében, orbántól meg neked az is megfelelel ha azt igéri neked, hogy tovább lopnak. :)) Mp az ellenkezőjét fogja tenni az egészségügyben es az oktatásba mint rubel viktor és ez már önmagában egy hatalmas előrelépés lesz.
"Ezért is írtam korábban hogy MP=Orbán 2.0" . Én jelenleg nem így látom. A jelenlegi kommunikációja, működése egyértelműen olyan, de ez szükséges orbánc és a fityesz legyőzéséhez. Az, hogy utána mi lesz, arra max. képzelgések vannak. Lehet jobb, lehet rosszabb. De egy esély, hogy nem olyan legyen, mint most. Star Wars stílusban: "Egy új remény"...
Pl. amit leírtam!! De sorolhatom sokáig ha akarod. Egyébként te fel tudod vázolni a Tisza párt programját? Hogy fogja jobbá tenni a mostani állapotokat? Mit fog csinálni ha nyer a következő választáson? Hát ez a baLYom :))))
Mi a balyod mp-vel? Joboldali, gyurcsányellenes, nem lopta el a magannyugdijjadat, nem tette tönkre az egészsegügyet, oktatást, de még mindig a felcsuti coca kell neked. :))
Ezért is írtam korábban hogy MP=Orbán 2.0 A választásokig még van több mint másfél év, ha így folytatja MP akkor szerintem túltolja és előfordulhat hogy egy idő után már választókat veszít és nem nyer. Meglátjuk kicsiben Budapesten október 1. után hogy mire lehet tőle számítani.
Én is ezt látom. Megy a karakter gyilkosság, közben ő nem magyarázza bizonyítványát, hanem tolja a saját kampányát. Ha nekiállna védekezni, máris felmorzsolják. Azt nagyon jól megtanulta, hogy nyugodtan a lehetetlent is megígérheti, minél nagyobbat mond, annál nagyobb a támogatottsága. Közben meg a fidesz adja alá a lovat, akarom mondani csinálja neki a reklámot, hiszen nincs híradó, ahol ne vele foglalkoznának. Amit meg már apáink is megmondtak, minden megjelenés egy reklám, legyen az pozitív, vagy negatív. Aki a címlapon van, arra emlékeznek.
Az látszik, hogy nagyon félnek MP-től, mert nincs az a híradó, ahol nem MP-t ekézik. Elindult az agymosás a médián keresztül. Ilyent a hír tv-ben szoktam látni, mikor bindicsen lehet látni, hogyan pörög az agya, hogy minden gondolatába beleszője a kötelező szlogeneket. A guruló dollárok, migráns, most MP,,,,,,,szánalmas, hogy még az időjárás jelentésbe is belekeverik. Persze megértem, mert gondolom az szerint vannak fizetve, hányszor ejtik ki ezeket a szavakat, mert mondanivalójuk az egy nagy nulla.
MP pont azt csinálja Orbánnal, a fityesszel, a kúrmánnyal, amit a figyesz, Orbán, és a kúrmány csinált korábban az IMF-el, Sorossal, a migránsokkal, az EU-val: amit írtál, hergel. Ezt tanulta, és tökéletesen másolja/alkalmazza. Ezért nem tudnak vele mit kezdeni.
Azért mert erről más a véleményem. Orbánék olyanok amilyenek, ezerszer ki lett itt tárgyalva mind a gazdasági ügyek kezelése, korrupció, MÁV, egészségügy, oktatás stb. de szerintem most MP csak hergel. Ahol kell ott a katonaság, katasztrófavédelem, teszik a dolgukat. Viszont a cikk jól bemutatja hogy MP milyen, mit művel.
Még véletlenül se Orbán késlekedése jut ezsedbe az árvízről, az, hogy miért a civil önkéntesek vannak a gátakon, miért nem a katonaság vagy a Katasztrófavédelem, hanem MP kritizálása.
Ha csak a sajtótájékoztatót olvastam volna, úgy, hogy nem tudom ki tartja, simán a fideszre tippeltem volna elsőre! (És az "alternatív visegrádi négyek"-et még ki is hagytam. :)
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető