Topiknyitó: euler 2020. 04. 18. 23:20

ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?  

Topik indítónak egy cikk:
2022: Orbán legyőzhető
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2024. 09. 22. 13:17
Előzmény: #8159  ngergo1985
Érthetetlen hozzáállás, hogy ha valaki kritikus MP-vel szemben, az a fidesz aljasságait támogatja. Ilyen alapon mindenki, aki 2022-ben nem a legnagyobb ellenzéki tömböt támogatta, annak megfeleltek a fidesz aljasságai.
ngergo1985 2024. 09. 22. 12:31
Előzmény: #8158  bigyula
Persze hogy nem tetszik neki, mert úgy látszik neki végülis tökre megfelel a jelenlegi politikai felállás az országban. Orbán 2/3-a, tejhatalma tök rendben van, az is tök rendben van, hogy  többek között a fővárost is kivéreztetik, vagy esetleg újabb 5 évig a dilettáns Karácsony és a jelenlegi rendszert 15 éve elfogadó, és ahhoz asszisztáló DK (vagy esetleg a hattérben a DK és a fidesz közösen) vezesse csak nyugodtan a várost. Közben meg azt hiszi, hogy a másik (jelen esetben MP) =Orbán, tehát úgysem változik majd semmi. Akkor minek is szavazzon a Tiszára? Csak akkor azt nem értem, miért politizál itt az oldalon is? Le kéne szarnia ki vezeti (vagy ki fogja vezetni) az országot, hiszen egyik sem elfogadható számára, vonuljon a 30% bizonytalan/nem szavazó táborába ne menjen el szavazni 2026-ban! Bízza rá a választást kb 2 milliomod magával arra a kb 5.5 millióra, akik majd döntenek valaki mellett. Ha meg nem tetszik majd a végeredmény, akkor meg így járt(ak). A lehetőség adva lett volna, hogy véget vessen ennek a rendszernek. De ennek a baszakodásnak, amit MP és a Tisza irányába tol, semmi értelme.
bigyula 2024. 09. 22. 10:48
Előzmény: #8157  euler
Nem értem, hogy ebben mi az "érdekes". Két lehetőség van: vagy a fityesz kerül többségbe valahogy, vagy a Tisza. Így szavaztak a választók. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Tisza fogja irányítani a fővárost. Akkor is, ha ez Karácsonynak/Neked nem tetszik.
euler 2024. 09. 22. 10:31
Befejezésül a hétre: Alakul Magyar Budapest "politikája".
Nem füstös szobák mélyén, hanem "Magyar Péter lakásán gyűlt össze Kovács Gergő, a Kutyapárt társelnöke és Vitézy Dávid, hogy a Tisza elnökével egyeztessenek a főváros jövőjéről és egy Fidesz- és DK-mentes budapesti koalícióról.
A találkozó közel négy órán át tartott. Több forrásunk is arról beszélt, hogy Magyar ajánlata lényegileg arról szólt, hogy a közgyűlésben a Tisza, az LMP és Vitézy, illetve a Kutyapárt koalícióra lépve megszerzi a többséget, így állítanák kész helyzet elé Karácsony Gergelyt, aki jelenlegi állás szerint hátország és komolyabb közgyűlési támogatás nélkül megy neki második ciklusának."
És a 444 ezt szinte természetesnek tartja. Érdekes.
Magyar Péter titkos fővárosi terve: letolná Vitézyt Karácsony torkán 
euler 2024. 09. 22. 10:25
Előzmény: #8154  euler
Hogy ne kelljen másolnod, a link újra.
(A képet nem láttam Magyar fb oldalán, de jól jöhet neki az még valamikor, magyarázatként.)
https://www.facebook.com/groups/412118755606558/posts/2973654832786258
euler 2024. 09. 22. 10:14
Előzmény: #8154  euler
Egy szervező összefoglalója, benne az említett történésről és Iványi reakciójáról:
https://www.facebook.com/jeno.kaltenbach/posts/pfbid02pSDKtKTTZT4b58eguJKEPiPKnajjwDxE2j94dQJKhKBE3bCoyJzvDPH7yPVDzZxFl
euler 2024. 09. 22. 10:11
"Volt péntek este az "Emberek az Emberekért" tüntetés Budapesten Iványi Gáborért, emberiességi harcaiért!"
Minden megjelent politikus - pl. Kuncze Gábor, Iványi régi barátja - a kordonszalagokon kívül maradt. 
Egy viszont szükségét érezte, hogy testőrökkel és gumicsizmában megjelenjen a színfalak mögött. Iványi természetesen engedte lefotózni magát vele ...
Korábban már beidéztem Iványiról mondott zavaros szavait (Tarr Zoltánét is). Ez a viselkedés már emberileg is undorító!
 https://www.facebook.com/groups/412118755606558/posts/2973654832786258
euler 2024. 09. 21. 23:58
Magyar Péter - alias Tisza-párt - eddigi tevékenysége az Európai Parlamentben:
-  kiállt Orbán fasiszta EP-frakciója mellett
- kettőből kettőször nem szavazta meg Ukrajna támogatását -- akárcsak Orbán (és ugyanolyan demagóg indokkal) 
- sem az oroszok elleni szankciókat -- akárcsak Orbán 
- sem a jogállamisági eljárással kapcsolatos állásfoglalást -- akárcsak Orbán
- nincs kifogása Vásárhelyi Olivér jelöltségével és igazából a Nemzeti Kártya oroszokra és beloruszokra való kiterjesztésével se
- és ő is mást dumát tol az EU-ban és mást itthon -- akárcsak Orbán. 
.
Az 1,3 millió ellenzéki szavazónak köszönhetően az Európai Parlamentbe juttatott Magyar Péter a „Tisza Párt” nevében Ukrajna ellen, az oroszok mellett, s Orbánt támogatva teszi a dolgát az EP-ben. 
Ha követjük nagy tanítójának, mesterének és példaképének szavait, akkor nem azt kell nézni amit  mond, hanem azt amit az EP-ben (és a fővárosban) tesz.
.
(Azért is foglaltam itt össze mert a fideszes szennymédia alig-alig foglalkozik vele - talán érthető miért - de a nem oda tartozó média is csak szőrmentén. Ez már nehezebben érthető ...)
euler 2024. 09. 21. 10:37
Előzmény: #8150  Istvan78
Többször kikértem magamnak a minősítgetésed, a degradálónak szánt "tepártodozásodat", azaz ledksozásomat.
Kértem, hogy inkább érvelj, de inkább tovább provokálsz.
Megoldottam. 
Istvan78 2024. 09. 21. 10:27
Előzmény: #8148  Peterbond
Teljesen egyetértek. 
Istvan78 2024. 09. 21. 10:23
Előzmény: #8144  euler
Az neked nem érv, hogy soha nem kritizálod a "tepártodat", csakis az aktuális DK fő ellenséget? Ha az ország érdekét néznéd nem a tepártodét, akkor minden párt és vezető kiegyensúlyozott, helytálló kritikát kapna tőled. Egyébként ha megint kitiltasz azért mert az elfogult kommentjeidet kritizálom, jelenteni fogom az adminnak, mert ezt nem teheted. Pedig nem szoktam jelentgetni.
euler 2024. 09. 21. 09:37
Előzmény: #8141  euler
Kifejtenél esetleg az itt említett "kulcsszavak" közül akár egyet is?
Hadházyra se sikerült reagálnod, de Tarr sajtótájékoztatójára se.
Peterbond 2024. 09. 21. 02:40
Előzmény: #8142  Istvan78
De megint egeszbol az jon le hogy nekem az MP kritikaval van bajom. Dehogy van. Kritizaljuk amit kell. A tilosban parkolast is buntessuk. Nekem senki MP pont leszarom ha holnap mar masvalaki lesz a Tisza elen megha jelenleg pont nem latszik meg 2. Szamu politikusuk se nagyon. Sot ha az lenne amit en szeretnek 3 parti koalicios kormany lenne 15-20% os partokkal es ellen oldalon is 3 part ellenzekben 10-15% al. Lesz ilyen? Biztos nem.
.
De hogy itt senki se arrol beszel hogy mive sullyed a Magyar kormany altal az orszagunk es hogy a fobb iranyokon nagyon gyorsan valtoztatni kene, hanem hogy ki mit mobdot 20 eve meg orszagos szinten 10 millios szerzodesekrol.... megha Svajcban lennenk ertenem de basszus ez itt Magyarorszag. Mar oda jutottunk hogy 600.000 milliot kilopnak es nem foglalkozunk vele fele annyit se mint ilyen pitianer ugyekkel es inkabb romboljuk le azt a maradek realis eselyt is hogy iranyvaltozas legyen az orszag vezeteseben. Akar az allami szolgaltatasok teren, akar demokracia szinten, akar propaganda szinten, akar kulpolitikaban.
Peterbond 2024. 09. 21. 02:30
Előzmény: #8145  euler
En meg jobban nem tudom leirni hogy akkor porgok a papucstolvajon ha visszaszereztem a kocsim meg a penztarcam.
.
De a vicc az hogy maganeletedben is igy tennel. A feleseged, a gyereked biztos tett mar rossz dolgot. Te is athajtottal mar piroson vagy parkoltal tilosban. Ha most tanuskodnal egy sorozat gyilkos ellen akkor tekintsuk semmisnek a tanuskodasod es mehessen szabadlabra a gyilkos mert volt egy szabalysertesed?
.
Nem mentesseget kapsz a szabalysertes alol de most van fontosabb ugy. Es semmikepp sem erdemes egy kalap ala venni a ket buntenyt.
.
De ha mar konkretumot akarsz mi lenne ha most az osszes katona elmenne a deli hatarra es vedene azt a migransoktol a gatakat meg nem epitenek? Mert hat az is fontos feladat. Tobb peldat mar tenyleg hadd ne hozzak.
Peterbond 2024. 09. 21. 02:22
Előzmény: #8138  euler
Bocs de mi konkretumot varsz arra hogy a legnagyobb problemad hogy MP 20 eve baromkodva mit mondot es hogy nem kert elnezest. Ez annyira semmi szintu problema orszagos politikai szinten hogy nevetseges.
.
Ha ez igy kioktatosan hangzik akkor vedd ugy. Eredetileg se akartam leirni mert mint mondtam csak besertodnek rajta emberek. Komkretum itt se sok van hogy mi legyen ha nem a 30% plusz Tisza. Realitasa mas partnak jelenleg kb nincs is. Irom en sem orulok hogy ez a helyzet van, de hogy kozbe itt masra se megy el az energia csak hulyesegeken porogni ( par millios szerzodesek, 20 eves tvs szereplesek stb...) es kozbe meg az orszag ujabb 4 ev visszafejlodesen megy at. De sebaj legyen inkabb meg 8.
.
Tovabbra sem az a baj hogy van kritika hanem az hogy nem a fontos dolgokra megy es nem sulyozva.
euler 2024. 09. 21. 01:49
Előzmény: #8140  Peterbond
Hadházynál jobban nem tudom leírni, hogy mi a baj a Diákhiteles szerződésekkel, és azzal, hogy valaki a rezsim által diktált játékszabályok szerint akarja legyőzni azt.
Tegnapi poszt:
https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/pfbid02LVXxCFunsmncLUFtVbNXEqXnFP5mYtdm128A6TzEzDS4feDct2K6NKTyuGiw1T8pl
euler 2024. 09. 21. 01:10
Előzmény: #8142  Istvan78
Magadból indulsz ki?
A "tepártodozást" nem kellene folytatnod, próbálj érvelni!
euler 2024. 09. 21. 01:07
Előzmény: #8141  euler
" Hogyan nézi hülyének a magyar választópolgárokat Orbán Viktor és Magyar Péter? - “Súlyos” és “rendkívüli” árvízveszélyre hivatkozva ignorálták az Európai Parlament ülését, miközben éppen Magyarország maradt ki a súlyos és rendkívüli árvízveszélyről szóló lengyelországi cseh-szlovák-lengyel-osztrák csúcsról.
...
az EUT soros elnöki tisztét betöltő Magyarország miniszterelnöke és a legnagyobb állítólag ellenzéki párt vezére otthon maradt gumicsizmában pózolni a PR-csapata fotósa előtt
...
Mindez viszont lehetőséget adott a komplett magyar politikai elit számára, hogy napok óta a gátakon bohóckodjanak PR-stábjaikkal, komplett idiótának nézve a magyar választópolgárokat, miközben pitiáner belpolitikai konfliktusaikat, az egyre vékonyabb tortaszeletekért, lose-lose helyzetben meccselik le.
Okos ember a más kárából tanul, buta ember a sajátjából sem."
A teljes poszt a linken:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0tqL29jn3pZqaZ5z12Q4Z9keKsgGaRtNWceuibHgp3ipAv7dg4TNtwGGRNcfxvz3gl&id=100063371371875
Istvan78 2024. 09. 21. 01:03
Ő ugyanazt a játékot játsza MP-vel szemben, mint Sehmet, realmadrid, signal, pártszemszögből nézi MP előretörését és nem az ország szemszögéből. Ennek következtében szelektív, elfogult a látásmódja, a szálka-gerenda eset.
euler 2024. 09. 21. 01:00
Jó érzéked van a relativizáláshoz, elismerem. :)
Vedd ezt a "kötelezés" említését részemről egy  kis jellemfricskának! Még Mráz próbálta csitítani akkor, de ma is együtt bájologtak.
Próbálj a lényeges dolgokkal foglalkozni! Említettem egy párat, de ha végigveszed Tarr állításait az is jó. 
Néhány kulcsszó azért: 
szelektív jogalkalmazás, elszámoltatás adóztatással, jogállam helyreállítása az uniós ügyészséggel, Ukrajna segítése, Oroszország bírálata, választási rendszer reformja, propaganda betiltása, senkivel soha összefogás (legalábbis az óellenzékkel), gyurcsányozás újragondolva, közvetlen vita előli menekülés ... Na, elég ennyi. 
.
(A gátakon való bohóckodásról és Orbánnal való összmunkáról találtam egy írást. Mindjárt beteszem.)
.
Amit felsoroltam azok HÍREK-nek minősíthetőek. (A legtöbbnél lehagytam a NEM-szócskát.) Nem a hírhozónak kell nekiesni, hanem a híreket kell véleményezni. Mert a vélemény még mindig szabad, ha jól tudom.

Topik gazda

euler
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek