Ezt csak benfentes tudná megmondani, amit mi is láthattunk, hogy történtek hivatalosan is bizonyított választási csalások, amiknél egy kultur országban megismételték volna az egész választást. Óóó, ellenzéki biztosok. :)) Győrben a választások után kiugrott jobbikosok milyen gyorsan fityesz közeliek lettek.
Szavazatszámláló bizottságok 1/3-ában nem volt ellenzéki számláló, ott hogy akadályozod meg a csalást? Milyen biztonsági elem van a szavazólapon, ami garantálja, hogy számláláskor nem cserélik ki? Ha jól tudom egy idő után megsemmisítik a szavazólapokat. Miért?
Na jó, de akkor soha nem szabadulhatunk meg ettől a hájas disznótól?? Nem értem én ezt a szavazat manipulálást sem. Ha egyszer megszámolták a szavazatokat úgy, hogy ellenzéki biztosok is jelen voltak, ezt jegyzőkönyvezik is, akkor mégis, hogyan jöhetnek ki a végén más adatok?? Tényleg nem tudom, hogy hol és hogyan csalnak. Elmondaná valaki? Köszi!
Hivatalosan orbán nem fog veszíteni, neki muszály nyernie, a választás informatikai rendszer közeli cégek kezében van, az urnazárás utáni több órás adatvisszatartás különösan gyanus, mindig jól jön, hogy vannak választókerületek, ahol csak este 10 után fejeződik be a szavazás. Ki van már ez találva.
Amúgy hogy mi jöhetne orbán esetleges választási veresége után, nos, arra elég megnézni mi történt Fehéroroszországban a választás után. Lukasenko persze nyert (valószínűleg csalással) de a tiltakozó tömeget nem kímélték. Ha viktátor vesztene, biztos, hogy nem adná át olyan könnyen a hatalmat, szerintem vér folyna sajnos.
Félreértés ne essék, utálom ezt a korrupt bandát, de azért ha a momentum is oda kerülne, kiváncsi lennék, mennyire lesz a korrupció felszámolva... és vajon nem e majd ők is magánosítják a Balatont. Ne legyenek hiú ábrándjaink. A bodeni tóra ha lemegy az ember a kijelölt helyeken ingyen mehet a vízbe egész nyáron, éjjel-nappal... hogy a Balaton időközben miért is lett annyira drága? Persze tudom a választ, nem kell aggódni.
Nagy reményeket nem érdemes fűzni hozzá, és nem csak azért mert neten fogható. Még az is lehet, hogy enyhén fideszbarát lesz, legalábbis ameddig Trump az elnök és a haverja (golfpartnere) D. Cornstein a nagykövet. A MÚOSZ szerint: "A Szabad Európa Rádió magyarországi hangütésére is hatással lehet az, hogy a Trump elnök által kinevezett Michael Packet, az amerikai médiahatóság elnöke „vérfürdőt” rendezve, leváltotta több szabad média vezetőjét. A SZER irányítója a korábban kinevezett Jamie Fly republikánus médiaszakember lett, aki már tárgyalt a magyar kormány képviselőjével. A hírek szerint, Cornstein amerikai nagykövet a rádió igazgatójától ki is csikart egy ígéretet, miszerint Orbánnak nem kell majd „kemény bánásmódtól” tartania. A SZER indulásának lelassulásáról és annak hátteréről az évtizedes „szabadeurópás” múlttal rendelkező Bódis Gábort kérdezte a Hírklikk.Részletek >>>
lehet igazad van,de lehet ,hogy nem. próbálkozni kell. nem akarásnak csak nyögés a vége. a hatalom számára az a legjobb,ha az alattvalók nem is hisznek a változásban.
Igen erről volt szó. Nagy jelentősége persze nincs. Amíg a traktorban a szokolon nem lehet befogni, addig ugyanúgy nem fogja látogatni az egységsugarú mint a többi nem agymosó helyet.
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető