Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet vasárnap, 11:44
Előzmény: #151223  maxwax

Menj ki, és meglátod, hogyan él az "átlagamerikai". Először egy kirándulást javasolnék a New York-i Bronxba, ahol az állatkertet szerettük volna megnézni, de egy, New York-i helyi rendőr ismerősünk - saját érdekünkben - nem tanácsolta és azt mondta, hogy ők is csak megerősítve mennek oda, ha balhé van.
Aztán azt is nézd meg, hogy milyen a társadalombiztosítás, sokan miért adják el a lakásukat/házukat nyugdíjba vonulásukkor, stb. Ne a fotelból mondd a tutit!
Shortelek vasárnap, 11:39
Előzmény: #151237  Sehmet
Ez a te problémád nem az enyém.
Shortelek vasárnap, 11:39
Előzmény: #151231  geza77
Igazából ez az elégtelen egészségūgyi finanszirozásából adódik, gondolom ezért nincs pénz semmire, orbânék az emberek egészségével játszadoznak, de türi ez a nép, nem tudni miért.
Sehmet
Sehmet vasárnap, 11:37
Előzmény: #151235  Shortelek
Ne vetítsd ki saját problémáidat másokra!
Sehmet
Sehmet vasárnap, 11:35
Előzmény: #151194  euler
Ez így van! Lattmann kolléga jelenleg - Kende Tamás mellett - talán a legelismertebb tekintélye a nemzetközi jognak. Igaz, az ENSZ Nemzetközi Bíróságának ezideig egyetlen magyar tagja volt, Herczegh Géza bácsi, aki az én nemzetközi jog professzorom, és utolsó évben dékánom is volt - Áder János apósa, Herczegh Anita édesapja.
Shortelek vasárnap, 11:31
Előzmény: #151234  Sehmet
Nézöpont, ne viccelj már, azt csak a narancs agykárosultak nézegetik, fidesz propagandisták.
Sehmet
Sehmet vasárnap, 11:29
sztanil vasárnap, 11:24
Előzmény: #151231  geza77
Na de zsírra szállt port volt-e?
krida
krida vasárnap, 10:50
A momentumos Szabó Szabolcs pert nyert a magyar állam ellen Strasbourgban. A nép akaratával szemben viszont vesztett. A nép úgy döntött, hogy a momentum süllyedjen el az szdsz-hez hasonlóan a történelem süllyesztőjében társadalomra nézve káros hatásai miatt. 
geza77
geza77 vasárnap, 10:39
"Bizarr kordokumentum: a Kormányhivatal NÉPEGÉSZSÉGÜGYI FŐOSZTÁLYA A TÜDŐOSZTÁLY SÚLYOS HIGIÉNIAI PROBLÉMÁI MIATT MEGBÜNTETTE A SZEKSZÁRDI KÓRHÁZAT!KEMÉNY HARMINCEZER FORINTRA.Pedig az "infekciókontroll vonatkozású hatósági ellenőrzés" egészen durva megállapításokat tett, ezekből néhányat szó szerint idézek:- "Általánosságban, az osztály több helyiségében, kórteremben takarítási jellegű problémák állnak fenn (bogártetemek, szennyezett padozat stb.); ezért Ügyfél gondoskodjon a napi fertőtlenítő hatású takarítás megvalósulásáról." (Értik?? A 21. század Magyarországán a hatóságnak kell felszólítania a megyei kórházat, hogy fertőtlenítő takarítással tüntesse el a dzsuvát a padlóról!!)-"A kórtermekben több elhasználódott, kopott, anyagában sérült berendezési tárgy (pl. éjjeli szekrény, betegágy, kisszék) áll a betegek használatában; a kórtermekben a falak állapota több helyen higiéniai szempontból nem megfelelő (málló festékű, a vakolatot szabadon hagyó felületek, beázás/leázás jelei); ezért Ügyfél gondoskodjon a berendezési tárgyak felületének résmentessé tételéről, olyan állapotba hozásukról, hogy a megfelelő fertőtlenítés biztosítható legyen a felületeiken; gondoskodjon a falak moshatóvá, fertőtleníthetővé tételéről." (EZ EGÉSZEN ELKÉPESZTŐ, pl. ugye az ázott falakon tenyészik szépen a penész, ami egy tüdőgondozó esetén különösen kellemetlen)-"A kezelőhelyiségben lejárt sterilitású oxigén maszk, a laboráló helyiségben több lejárt sterilitású szárnyas tű volt; ezért Ügyfél szüntesse meg a lejárt sterilitású eszközök használatát." (Értik??? Intravénás használatú "steril" eszközök szavatossága is lejárt volt - MAGYARORSZÁG, 21. SZÁZADBAN) -"A női betegek részére kijelölt illemhelyiségben egy WC-nek nem volt ülőkéje, az ülőke a WC mellett hevert a padozaton; ezért Ügyfél biztosítsa a WC ülőkét." Őrület. De sebaj, ezentúl minden máshogy lesz, hiszen a kórház kemény 30 ezer forint büntetést kapott. A határozat szövege szerint azt november 19-én tették ki közszemlére a kormányhivatal honlapjára "  
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1132152764939683&set=pcb.1132152838273009
Ingarian
Ingarian vasárnap, 10:26
Előzmény: #151216  dexter
Igen és nemzetbiztonsági kockázat lett a Ti és az Átlátszó.  Már nem tudom mi fog még jönni, de már most elcsalták a választásokat. Az aggresszorpárti újbaloldal egyre tovább merészkedik.
badsector1
badsector1 vasárnap, 10:13
Előzmény: #151224  krida
hiszel istenben?
badsector1
badsector1 vasárnap, 10:13
"A fideszes intézet megmérte, hogy Magyar Péternek vissza kéne vonulnia"

A nézőpont bejelentette, hogy nincs Magyar Péter ügy, vonuljon vissza. :))
Ez már legalább olyan béna, mint amikor az itteni a fidesztrotty bejelentette, hogy mostantól nincs kegyelmi ügy.
badsector1
badsector1 vasárnap, 10:08
Előzmény: #151225  Testardo
Szeged-Csanád egyházmegyéből.
Biztos azt állítaná magáról, hogy hívő.
maxwax
maxwax vasárnap, 09:20
Előzmény: #151224  krida

Kacagok rajtad! Szépen süt a nap, a lábamnál egy tündéri cocker szunyókál, jó a kávé, friss pain au chocolat és croissant a tényéromon - én hajtogattam és sütöttem, profi vagyok benne (3 napos történet) -, nem tudsz kibillenteni ebből az állapotomból.
Valószínűleg előbb szembesültem tengerentúli zsidóság létével, mint te. (Már a hetvenes évek vége óta rendszeresen járok ki - tudod, közeli rokonaim élnek odaát. Sajnos nem élek ott, pedig mennyivel jobb lenne!)
Testardo vasárnap, 09:11
Honnan a bánatból kerülnek ezek ide...? 
krida
krida vasárnap, 09:09
Lol. Ha nem értesz valamit, inkább hallgass, bölcsebbnek tünsz. Itt írta valaki, hogy az antiszemitizmus nem volt tényező az amcsi választásokon (szokásos ködösítés). Erre reagáltam azt, hogy szemlátomást nem tudja, hogy amcsiban számottevő zsidó közösség él, akik szavazásánál igencsak nyomós érv az érzékelt antiszemitizmus (és nemcsak náluk, a keresztényeknél is, és minden jóérzésű embernél).
maxwax
maxwax vasárnap, 09:04
Előzmény: #151220  krida

Tudod, vasárnap reggeli kávézgatásom során olvasom soraid. Komolyan mondom, már csak röhögök azon a katyvaszon, amit írtál.
Mennyire vagy tisztában ideológiákkal, fogalmakkal? Dobálod őket, aggatod ránk, miközben rá kell jönnöm, hogy az olyan szavazók miatt van még mindig hatalmon orbán, mint te.
Mit jelent az, hogy szélsőbalos? Áruld már el nekem. Tegnap toltad, hogy nem vagy antiszemita, miközben éppen zsidózol.
Legalább legyél már következetes.
Mindent belepérseltél néhány mondatba - zsidózás, szélsőbal, gender.
Persze, odaát sincs kolbászból a kerítés, de ha jártál kint, akkor tudhatod, hogyan élnek ők és hol tartunk mi.
offshort
offshort vasárnap, 08:49
de jo példát hoztál!
Peterffy most költöztette el az IB-t bp-ről írországba. 
másfél év alatt rájött h m.o.-on nem szabad céget működtetni. 
badsector1
badsector1 vasárnap, 08:39
Arra van magyarázatod, hogy a magyar embereknek miért van elege a szélsőjobboldali fasiszta kormanyzásból?
Tisza 46%, fidesz 39%.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók