"Orbán összehívta a védelmi tanácsot, rendkívüli ülést tartanak az ukrajnai háború miatt" "Orbán utoljára áprilisban hívta össze a védelmi tanácsot azután, hogy Irán megtámadta Izraelt, most pedig azután, hogy kedden az ukrán csapatok csapást mértek egy orosz katonai bázisra a Brjanszki régióban, az ukrán határtól 130 kilométerre fekvő Karancsev városnál, a támadásban pedig az orosz védelmi minisztérium szerint bevetették az Egyesült Államok által szállított ATACMS rakétákat is." Korábban kellett volna, amikor kiderült, hogy észak-koreai katonák harcolnak Ukrajnában, ezzel kiterjesztve a háborút. Oroszok a tűzzel játszanak világháború kockáztatásával. Ezek után Ukrajna oldalán is harcolhatnak külföldi hadseregek századai?
Azt is beyelik majd, hogy a "csúnya" kommentekért feljelenthetik őket - nem tudom, átmegy-e a törvény, bár ezn a parlamenten minden átmegy -. Kérdés, mi alapján lesz jogos egy-egy feljelentés vagy egyből az ügyészségtől kap az érintett értesítést?
A békepárti Putyin módosította, hogy majd csak délelőtt 10-kor lehet kilőni az atomot a reggeli kávéja után. Behívták még az orosz sztyeppéről Igort meg Szergejt is, hogy letanúzzák. Egy nagy f@szság ez az egész.
Nem tudom ki ez a csávó (és nem is érdekel), de hogy jó nagy barom, az egyszer biztos. Aki meg erre hivatkozik, csak azért, hogy a saját légből kapott állításait alátámasza... Tuod, vannak akik tesznek a jelenlegi rezsim ellen (pl. elmennek országjárásra, országos szervezetet építenek) és vannak akik a fotelből síránkoznak a helyzet miatt és a nem működő minecraft szervere miatt aggódik.
Akkor már második éve Trump lesz az elnök, aki viszont orbán ígérete szerint azonnal azaz már 2025-ben felszámolja a háborút, tehát nem lenne ok veszélyhelyzet fenntartására. Bár kreativitásban nincs hiány, ha orbánéknak hazudnia és a valóságot elferdítenie kell.
Majd választás előtt figyelj, hogy mennyi veszélyhelyzet fog maradni. Mert ha egy is marad és nem ők lesznek, akkor ügyebár bármit megtehetnek, mint OV... Erre lesz érdemes figyelni. Mint Marbellán az OV család 2022-ben. Csakis a "biztonság kedvéért". Ez már nem MP-ről szól, az emberek nem feltétlenül MP-t akarják megválasztani, hanem OV ellen szavaznak. Mint, ahogy a propaganda sulykolja és sulykolta, sokan nem OV-re adták, hanem a Gyurcsány ellen. De ez már nem működik... Mert 5-6 % maradt a DK-nak, de lehet már kevesebb. Meglátjuk.
Tévedsz. Nem is a véleményt minősítettem, hogy és nem is a tényt. Tény, hogy módosította, erre írtam, hogy és? Módosítsa. Ők akarják belemagyarázni, és ráhúzni, hogy fegyvereket kap Ukrajna, akkor az ilyen meg olyan doktrina. Ő támadott kész, ennyi, ez is tény, ezt se vitassuk. És én azt az elvet vallom, hogy ha valaki megtámad, te bármilyen erővel megvédheted magad, akár vissza is támadhatsz. Ez elrettentés. Nato-nak is vannak atomfegyverei. Még sem riogat velük.
Úgy, úgy! Ahogyan írod! Fidesz-istálló! De már ott is kontraproduktív ez a kommunikáció, és nem tudnak róla lejönni, megy ez a Deák-féle propaganda, aminek nagyobb a diszfunkciós és latens hatása, mint az elérni kívánt cél!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!