Olvasom, miket mond Matolcsy. Kiábrándító, de itt egy gyöngyszem: "Nem volt reális cél Orbán Viktortól, hogy 2030-ra az EU 5 legjobb országa közé kerüljünk. Azt javaslom, hogy legyen ez a cél 2040-re, mert 2030-ra nem jön össze - hangsúlyozta Matolcsy." Nekem nincs már ennyi időm és főként türelmem!
El kell dönteni hogy minek van prioritása, ha migráció blokkolásának akkor nem engedünk el senkit és börtönöket építünk vagy másoknak rövíditik a büntit. Ha akármi másnak ês elengedik a csempészeket, akkor ne mutogassanak Brüsszelre.
Mondj nekem egy megafonos barátot, aki engem ismer! Amit én nyomok az csak válasz az itt felmerült hiányosságokra, amivel szórakoztatni kell a népet! Nem védek semmit és senkit! Olyan még nincs, hogy védhetetlen! Nézzed meg az Amerikai bírósági rendszert! Ott még a védhetelent is be lehet perelni! Azt akarod, hogy úgy legyen?
Ezt a mesét honnan hallottad? A 35 éves autópálya koncessziót ki a bánat fizeti, a tigaz gáz árát ki fizeti, a matrai erőmű buktát ki fizeti, a túlarazott vasúti felújításokat ki fizeti? Atya gatya. :))
Te sem tudsz arról, hogy a szíriai "menekült" családnak adott igazat az unió bírósaga, mert várakoztatták őket, mivel nem voltak papírjaik! De az unió szerint voltak, tehát az unió hívta őket! De nehéz ezt felfogni.
Be sem zárta addig amíg nem jött hirtelen Egyszázezer! Hol volt akkor még a drótkerítés? Az volt az unió ukaza, hogy be kell engedni őket! De te már ezt is elfelejtetted és nem szégyelled leírni.
Börtönbiznisz, vagyis a börtönbeli szabálytalanságok utáni kártérités behajtása. Hát ez meg hogy jön ide. A börtönök telítettségére hivatkozva lettek szélnek ereesztve. És ne hazudj, nem toloncoltak ki senkit.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!