A te pártod nem talált egyetlen alkalmas embert sem főpolgármesternek, az uniós listátokat egy drogos, beszélni sem tudó ember vezeti, a megfélemlítés az egyetlen módszer, amivel Viktorod még hatni tud az emberekre. Azt is elolvastad a közvéleménykutatásokban, hogy az emberek 34 százaléka szerint a "rossz irányba" mennek a dolgok?
Ismét bebizonyosodott, hogy a szavazók felének annyi a szellemi színvonala, hogy csont nélkül beszopja a törvényellenes mennyiségű pénzből és eszközökkel folytatott fideszes hazudozást. Járkáljatok csak tovább a katyúkban, közlekedjetek a csigalassú, okádék MÁV-kocsikban, reszkessetek, jó is az, szenvedjenek, mert nem láttak el a kórházakban, és vakarjátok a feketéket a boltban, mert nem jut mindenre, ami kellene. Közben boldogan tapsikoljatok a ti pénzetekből meghízott ezermilliárdosoknak. Sírva röhögök rajtatok.
A túlzott stressz és frusztráció árt állítólag legjobban az ember egészségének. Ha azonban valakinek sok függ a választási eredményektől, akkor én empatikus vagyok, megértem, bár azt szoktam javasolni, prpbálja ki a versenyszférát, és nem állami, illetve önkormányzati megrendelésekkel! Persze, az én egzisztenciám nem kerül veszélybe, bárki is győz! Én ugyanazt írom ma is, mint több hónapja, nem sértegetek senkit, nem
használok obszcén kifejezéseket, és megpróbálok adekvátan, higgadtan
reagálni még a sértegetéseitekre is. Szóval csak higgadtan, nyugodtan! :)
Van az úgy, hogy nem úgy van! Egyébként most néztem az ATV-t, ahol a Medián legfrissebb közvélemény-kutatási
adatai szerint a Fidesz támogatóinak aránya a biztos szavazók között 50
%, és még van két nap a mozgósításból. Te is csak figyelj!
Valóban egyre rosszabb az országnak. Rottyon vannak a közszolgáltatások és az emberek elméje is. Orbán rottyra tette az országot. Ez van. Egy hazug, aljas, köztörvényes bűnöző.
Most néztem az ATV-t, ahol a Medián legfrissebb közvélemény-kutatási
adatai szerint a Fidesz támogatóinak aránya a biztos szavazók között 50
%, és még van két nap a mozgósításból. Csak figyelj!
Ja, és egyébként a híres pártod a fővárosban nem indít főpolgármester jelöltet. :D 14 év kormányzás után. :D Szerinted ez nem gáz? Jó, persze "tudjuk ki" "tudjuk kinek" a "tudjuk kije", mégis elég égő, nem gondolod? :)
Gyurcsány? :D Még itt tartasz? A főnököd már magasabbra tette a lécet! 2 dolog között lehet szerinte választani, Orbán vagy az atomháború. Vasárnapig még meggondolom. :D Neked valahol beakadt ez a Gyurcsány lemez.
"a választási névjegyzékben tűnt fel nekik, hogy Józsefváros 3-as körzetében két társasházi lakásban 171 négyzetméteren 82 választópolgár van nyilvántartva. Ebben a körzetben szerintük közel 200 fővel nőtt nőtt a névjegyzék az elmúlt két hónap alatt, ez olyan szokatlan körülmény volt, ami a választás tisztaságát sértő cselekmények gyanúját veti fel. A két lakás az ingatlan tulajdonlapja szerint Nyári Dezsőné tulajdonában van, miközben a választókerületben a Fidesz-KDNP a szintén az ebbe a lakásba bejelentett Nyári Dezsőt indítja.
Nem hiszem. Ez csak a szokásos ügymenet, nincs itt semmi látnivaló. Az vesse rá az első követ akinél nem fordult még elő, hogy 50-70 másik rokonával/haverjában élt a lakásában akárcsak pár napig is.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!