A témát folytatva már a gyakorlatban is, lassan elmegyek, megnézem, milyenek az éttermi árak, mennyit emelkedtek, lehet-e valami csirkefarhátat rendelni, amit a barátaimmal ki tudunk fizetni. :) Mindenkinek jó-étvágyat!
Egy-kétévente néhány hetet Magyarországon töltenek. Látják, hogy mi van, és azt is hallják Németországban, amit a maistream német média mond, mutat Magyarországról, és ez nem jön nekik össze azzal, amit itthon, Magyarországon látnak és tapasztalnak - nem hülyék, többségüknek még diplomája is van! :)
Én azon az állásponton vagyok, hogy hagyni kellen összedőlni a rendszert. Fogadják el a sáttusztörvént, mondjon fel többezer tanár, és akkor szeptember 1-jéig lesz ideje a kormánynak, hogy kicsit elgondolkodjon, hogyan kezelje a helyzetet.
Egy kiló fehér kenyér 2010 januárjában (még csak nem is 2008-ban) 242 Ft volt, most januárban 1000 Ft. Az "összeg" - a nyugdíj vásárlóereje - az árakkal való összehasonlítás nélkül semmit sem jelent.
"Az utóbbi időben már én hívom őket, és talán hajlanak is a nagyszüleik szülőföldjére visszatelepedni" Lehet félrevezeted őket, viszont ha megtapasztalják az itteni viszonyokat, biztosan megharagudnak rád hova hoztad őket, már ha jóérzésű emberek.
""szabadon engedhettek" - kinek is vannak szövegértési nehézségei" - mérmint milyen szövegre is gonolsz, amit értelmezni kellene? Én erre: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A2300148.KOR&dbnum=1 "harmadszor pedig egy demokrácia így működik" - mérmint úgy, hogy egyes bűnözüket szabadon engedünk, másokat meg nem? "így teljesül az ellenzék vágya." - én nem tudom, mi az ellenzék vágya, de én még olyat nem olvastam tőlük, hogy elítélt bűnözőket szabadon kell engedni. Viszont a kormány most nyíltan bizonyította, hogy az ő vágya az, hoyg az emgercsempészet minél jobban pörögjön.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!