"Tízezer aláírást gyűjtöttek a mosonmagyaróvári kórházért, az agrárminisztert kinevették a közmeghallgatáson" - na, így kell bánni a fideszes csicskákkal 👍
Ez a manus azt sem tudta,hogy a kezébe adott szerszámmal,mit kell csinálni,mégis miniszterelnök lett! Hogy a gázszerelő mesteri szaktudás mire elég,azt is tudjuk.. Ezek után minek a sok léhűtő mérnök?
Szép levezetés, de nehezedre esik a szöegértelmezés, vagy szándékosan félremagyarázaod. Azért indítanak egy MÁSIK jogi eljárást, mert Sára ISMÉT hazugságot közölt a facebook oldalán.
A forradalom költészetéből a költészet forradalma lett? Ugye én nem vagyok bölcsész, és - sajnos - Goethét otthon előtt tanították nekem - németül - a nagyszüleim, mint Petőfit, de bizonyára annak is megvolt az oka.
Ha már Kazinczy oldalvizén beúszott a képbe Petőfi is, ezt a versét pld. először tűzbe dobatták vele az irodalmár barátai, miután felolvasta nekik... némi vita után ezt tanácsolták neki fennhangon: "Eszedbe ne jusson kiadni!"
Ez jogos volt! Igazad van! Látod, ha véletlenül nem kamuzol, elismerem a tévedést. Igazándiból a két vers csúszott össze nálam, és elsősorban ezt akartam írni, de most pótlom. Az első versszak elég lesz? Persze, a többi versszakból össze lehet(ne) állítani akár egy idealisztikus ellenzéki programot is, de nem az első versszakban meghatározott módon, mert Ti azt teszitek. :) . Petőfi Sándor: A XIX. SZÁZAD KÖLTŐI
A XIX. SZÁZAD KÖLTŐI . "Ne fogjon senki könnyelműen
A húrok pengetésihez!
Nagy munkát vállal az magára,
Ki most kezébe lantot vesz.
Ha nem tudsz mást, mint eldalolni
Saját fájdalmad s örömed:
Nincs rád szüksége a világnak,
S azért a szent fát félretedd."
A 444 megint írt egy butaságot. Inkább olvass Origot! :) Ha valaki nem
hajtja végre az ítéletben foglalt meghatározott cselekményt, akkor azt nem kell "újra beperelni", hanem: . 1994. évi LIII. törvény
a bírósági végrehajtásról (jelenleg hatályos szövege: . 173. § (1)
Ha a végrehajtást kérő közlése szerint a kötelezett a meghatározott
cselekményt önként nem teljesítette, a végrehajtó ezt - szükség esetén -
a helyszínen ellenőrzi. . (2)
A teljesítés elmaradása esetén a végrehajtó a végrehajtást kérő
közlését és a helyszíni ellenőrzésről készült jegyzőkönyvet
haladéktalanul beterjeszti a végrehajtást foganatosító bírósághoz. . 174. § A bíróság végzéssel határoz a végrehajtás módjáról, így: . a) a kötelezettet a meghatározott cselekmény pénzegyenértékének megfizetésére kötelezheti, . b) feljogosíthatja
a végrehajtást kérőt, hogy a meghatározott cselekményt a kötelezett
költségére és veszélyére elvégezze, vagy mással elvégeztesse; egyúttal a
kötelezettet az előreláthatólag felmerülő költség előlegezésére
kötelezheti, . c)a kötelezettel szemben 500 000 Ft-ig terjedő pénzbírságot szabhat ki, stb. 175.
§ (1) Ha a kötelezett jogi személy, a 174. § c) pontjában említett
pénzbírságot mind a jogi személlyel szemben, mind pedig a vezetőjével
szemben egyidejűleg is ki lehet szabni. . (2)
Ha a kötelezett jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, a
pénzbírságot mind a szervezet vezetőjével szemben, mind pedig az
intézkedésre köteles tagjával szemben egyidejűleg is ki lehet szabni. . 176. § Ha
a kötelezett a pénzbírságot kiszabó végzésben megállapított határidő
alatt sem teljesítette a kötelezettségét, a pénzbírság ismételten
kiszabható. . 177. § (1)
A bíróság a végrehajtásnak a 174. §-ban felsorolt azt a módját köteles
elrendelni, amely - az ügy körülményeit figyelembe véve - a
leghatékonyabban mozdítja elő a kötelezettség teljesítését."
A kínai akku gyárbas nem kell a magyar mérnök....S(egéd)M(unkás),annál inkább.A mercinél is saját nevelésű "mechatroikai műszerész" a nyerő (a mercinek!).
Mit vársz olyanoktól, aki nyíltan beismerte nemrég, hogy a kvázós, drogos, feleségverős, pedofil fideszes életstílus nem zavarja. Mondjuk azzal a kérdéssel még adós, hogy ő maga is így él-e vagy csak irigyli ezt 🤔
A papagájt másnál is láttam rosszul írni véletlenül, mint ahogy az elkezdett idézetedet is. Hirtelen meg tudja ám tréfálni az ember agyát és másnak tulajdonítod. Ezt is értem, a többi csak "kötözködés". :) Arany Jánossal könnyebben el tudtam volna képzelni, hogy összekevered. Nem is ez a probléma veled.
Azt nem képesek felfogni a propagandakárosultak, hogy jó fizika (matek, kémia, informatika stb.) tanár nélkül nincsenek jó mérnökök. Nélkülük pedig nincs innovatív gazdaság - talán így érthetőbb kékvérű zugjogászoknak is. Egy fizikatanár bőven lehetett volna vagy lehet mérnök, de fordítva ez kevésbé működik. Jogászból meg Dunát lehet rekeszteni, de nagy részük csak a memóriáját tudja használni, ha tudja.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!