Pont te tűnteted fel agd úgy, hogy közölsz valamit, de az okokról mintha nem is akarnál elgondolkodni. Igy is százezreknek ugrott megyszeresére a gázszámlájuk. Ha az atlagoatól nem felfele, hanem lefele tért volna el a hőmérséklet, mimt az USÁ-ban, akkor a tavalyi atlagnál nem levesebbem, hanem többen fogyasztottak volna többet. Azaz a haztartások 30-40%-ának ugrott volna drasztilusan a rezsije. Igy meg csak 20.
Látod most se vetted amit a többváltozós függvényekkel próbáltam érzékeltetni. Pont bizonyítod, hogy leegyszerűsíted a dolgokat. Engem nem zavar, és nem is érdekel, hogy Te minek tartod magad, ha azt látom másokkal együtt, hogy a kordinátarendszered origója a fidesz.
Augusztusban itt a többség éhség lázadásról, rezsi lázadásról álmodozott. Ez elmaradt. Most úgy látszik az időjárás is a fideszt segíti. Akik meg engem bírálnak mert szerintük fideszes vagyok azok olvassák el az írásaim más topicokban is és értelmezzék. Már írtam a világ nem fekete és fehér. Aki nincs velünk az ellenünk van, e szerint bíráltok itt mindenkit.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!