Azt gondolom, hogy amelyik ország pénzügyminisztere olyat nyilatkozik duzzadó mellkassal, hogy 16%ra emeltük a pmáp kamatát, na annak már rég reszeltek.
"Mészáros Lőrinc az eddig tudottnál is több alapban érdekelt, Száraz István ott van a Magyar Bankholdingban, és feltűnik egy pécsi ingatlankereskedő is. Dokumentumok bizonyítják, hogy kormányközeli üzletemberek tulajdonába tartozik számos olyan magántőkealap, amelyek tulajdonosai eddig titokban maradtak – derítette ki a Direkt36 egy állami nyilvántartásból nyert adatokkal."
A szocik gyakorlatilag nem is loptak a fideszhez képest.
Mandineren százával vannak, rádaásul ők nem csak elvakultak, félelmetesen ostobák is, ráadásul gyűlölködők, primitívek. Mészáros nem lop, adakozik, meg munkát ad. Már nem csodálkozom a Fidesz kétharmadon. Vége ennek az országnak.
Ja ilyen, el is jöttem a Mandiról, nem mérgezem tovább magam, nem vagyok sznob, de ez a színvonal még nekem is alacsony. Állítólag lipsi vagyok. Meg se merem mondani otthon. :D
Mandineres gyöngyszem, hogy kis vidámságot is hozzak az esős estébe. AnnaM2: "Söpörjünk a saját házunk táján is! Van itt épp elég nagy korrupció. Sokkal több és nagyobb, mint Brüsszelben." Bizony, bizony, nálunk is vannak bőven külföldről lefizetett korruptak. Bizony, nálunk még többen is, mint Brüsszelben. Nálunk a moslékban, akár több százan is idegenek lefizetett ügynökei lehetnek.
Ez a helyes megfogalmazás. És az a vicces, hogy a kis győzelem is nagy győzelem, tehát simán lehet, hogy ha az ellenzék is akkora felületen, akkora büdzséből kommunikálhatott volna, akkor nekik van 2/3-duk.
Inkább önfejű. Nem tudom, hogy lehet megállapítani, hogy fideszes, ha az összes megszólalását és cselekedetét számítsba veszed. Inkább az Orbán-kormányok nagy bírálója. Meg most már az ellenzéké is. Olyan Puzsér-féle, csak jogáskodósabb a szövege. Egyébként az attitűdje vér baloldali. Lokalista, aniglobalista, emberi jogvédő, elit ellenes.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!