nem oly rég volt 'szerencsém'(?)☻ ~1/2 órán át az m1-et hallgatni... hááát...az tényleg olyan mintha kemencében égetnék ki az ember agyát...legalább 5x nyomták le ugyanazt, hogy a szankciók többet ártanak az eu-nak mint az muszkának, meg - különböző közvélemény kutatásokra (is) hivatkozva, sűlykolják hogy mi mennyire szeretnénk a békét, míg mások - nyugati libernyákok - meg a háborút...~3percenként bekevernek vmi 'senkiházi' szakértőt aki megmagyarázza az adott 'narratívát', stb. - mindezt a 70-80-as évekbeli kádári propganda idején is használt nyelvezettel, hangsúllyal, stb.... mintha visszapottyanna az ember ~1975-be..☺ arról bezzeg nem elmélkednek, hogy az agresszor, terrorista muszkák embereket ölnek, városokat, otthonokat rombolnak porig, milliókat üldöznek el onnan... - és ezek mellet hogy is képzelnék el a békét, ... az villant még be, ha tegyük fel egy péntek reggeli időpontban - mikor pl.a főg@@i is ott hazudozik becsapódna az mtva székházba egy sorozat Himars(?) - akkor is ennyire akarnák-e a békét?? szvsz
Egyes fórumlakók meg annyira hülyék, hogy frappánsan a tanárok dárdájával akarják zörgetni a bozótot és más szerszámával akarják maguknak kikaparni a gesztenyét, pedig a sokszázezer szülő és a sokszázezer diák is szervezhetne diáksztrájkot. Szórványos esetekről tudok. Némely szülő írt az osztályfőnöknek minden Orbán-ellenes él nélkül, hogy tudja, hétfőn kezdődik a tanítás, de a hosszabb (szankciós szén)szünet ellenére a gyerekük még velük nyaral (jobban mondva telel) és csak pár nappal később csatlakozik a többiekhez.
Megértem. Én sem csatlakoztam, pedig rám nem hat különösebben a krumplizmus és a kormánypropaganda szitáján is átlátok. Meg fogsz lepődni. Valamit te is csinálsz: vagy érted vagy nem érted, sőt vagy megérted vagy nem érted meg. A tippem az, hogy nem érted és nem érted meg.
"De te legalább érted, hogy áprilisban miért nem csalakozott az összes választó az összefogáshoz vagy legalábbis nem firtatod." Sőt te meg is érted miért.
Én nem mondtam, hogy jöjjön vissza Tarlós, sőt, és mint írtam Pokornit is a hátam közepére kívánom, Fonti Krisztinával karöltve, aki büntetőbezárásként jellemezte a fogas leállítását, holott nagyon helyesen nem a április 3-án sokkal nagyobbat nyert itt Hajnal Miklós, mint előtte 2018-ban vagy akár 2014-ben is nyert a fikusz. De úgylátszik a topiknak már túl szofisztikált volt a vágyam, pedig egyszerű. Ha már zöld önkormányzati víziónk van ne zárjuk be a kötöttpályát és indítsunk helyette pótlóbuszokat, még ha pár millióval drágább is...
Nagyon frappánsan írták meg a másik Orbános topikban: "az átlagember van olyan hülye, hogy akár szó szerint füvet is legel, csak ne változzon semmi, mert az neki biztos rosszabb lesz"
"Nem értem, hogy miért nem csatlakozik az összes iskola tanára a szentgothárdiakhoz." Vannak ilyen talányok. De te legalább érted, hogy áprilisban miért nem csalakozott az összes választó az összefogáshoz vagy legalábbis nem firtatod.
Szerencsére nincs messze a határ,majd járunk tankolni külföldre, ezek a fideszes kommunisták meg elmehetnek zabot hegyezni. Ha ez kell nekik, akkor külföldön tankolunk.
„Az eddig felvázoltak alapján megállapítható, milyen problémákat szükséges megoldania egy magyar stratégiának: - el kell kerülni, hogy hazánk egy nagy nemzetközi blokk perifériája legyen; - el kell kerülni, hogy a korábbi, spontán piaci folyamatokra alapuló szabadkereskedelmi modell anomáliái visszatérjenek; - meg kell oldani az ellátási láncok sérülékenységének az enyhítését; - ezzel együtt el kell érni, hogy Magyarország csatlakozzon a gazdaságilag fejlett országok köréhez.” A vak is látja, h ennek nem a megvalósítása a céljuk, hanem pont az ellenkezője zajlik évek óta. Egy klasszikust idézve... "Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit csinálok! "
Azért ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy nem egyenlő felek csatájáról van szó. A felcsúti vajda nem csoda hogy nem értékeli az oktatás jelentőségét, de a hívei sem a művelődés bajnokai, a büszke fideszmagyarok annyira rágörcsöltek a szankciókra, a migránsokra, sorosra, hogy észre sem veszik, hogy orbán már az eu legbutább országává tette orbanisztánt.
A pedagógusok megérdemlik a sorsukat, ha saját magukért sem képesek kiállni. Nem értem, hogy miért nem csatlakozik az összes iskola tanára a szentgothárdiakhoz. Ennek a g.ci kormánynak akkor bizonyára eljutna a tudatáig, hogy sűrgősen lépnie kell a bér és oktatási reform ügyében. Csakis a totális összefogásban van erő. az ilyen lokális csinálom, meg nem is engedetlenségekkel semmit sem tudnak/fognak elérni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!