Eszméletlen, hogy bárhova is nézek, mindenhol a pofátlan, gátlástalan lopás megy, a fidesz tábor pedig meg van sértődve, ha lebirkázzák őket és verik a mellüket, hogy emiatt újabb kétharmad, sőt négyötöd lesz. Nem szólt nekik senki, hogy az ág amit fűrészelnek az alattuk lévő ág és kint ülnek a végén? Az ostobája jön nekem azzal, hogy újabb kétharmad lesz, de te is szívod, lehet, hogy jobban mint én b@szod?
orbánnak, minden elköltött közpénznél a lopás a cél, tehát tök mind1, hogy van e értelme a világ leghosszabb tenger alatti villamosenergia-vezeték megépítésének
"Amikor egy, a kapitalizmus, a magántulajdon és a plurális demokrácia
ellen harcoló, munkás-paraszt hatalom által fizetett főállású
ifjúkommunista országos fővezér pár év alatt a nemzeti vagyon egy
részének ... fillérekért történt lenyúlásával milliárdos
kapitalista... lesz" Jé, hiszen ez Orbán életrajza!
ERdemes lenen valaszolnod a kerdesemre amit maig nem tettel meg.Melyik hozzaszolasomat jelentetted amier t20 napot kaptam Amerika milyen teruletet csatolt magahoz iraktol? Tudom hogy nehez kerdesek es idobetelik valaszolni rajuk eppen zert azert mindig emlekzetetlek ra hogy meg nem valaszoltal rajuk.Szoval csak azt nevezd hazugnak aki valojaban az mert te hazudtal neke m2* is eloszor hogy nem emelkszel melyik hozzaszolasomat jelentetted masodszor azt hogy nem jelentetted.Eleg szomoru hogy hazugsara alapozol es valoszinu a politikaba is ezt teszed.
Tehát akkor most azon megy a vita hogy Gyurcsány igazat mondott e 15 éve, hogy a szlovák nyugdíj fele annyi volt akkor mint a magyar? És ha annyi volt és igazat mondott, akkor még nagyobb szégyen a fideszre nézve, hogy a szlovák átlagnyugdij 15 évvel később 504€, ami mai árfolyamon 204 ezer Ft, miközben a 15 évből 12-t ők voltak hatalmon! Ezt az összeget jo esetben idén a 15%-os emelés után fogunk itthon elérni. Lehet tapsikolni a csodálatos teljesítményre amit elértünk 2022-re. De még mindig az a fontos hogy Gyurcsány anno mit mondott. Pont ez az elvakult szemléletmód az, ami el fogja idővel erodálni a fidesz körüli támogatottságot, hogy csak addig lehet mantrázni a sok hazugságot, ameddig a lakosság nagy része nem érzi hogy szarabbul él. Na, ez az idöszak most elérkezett.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!