Szóval az évi felhasználás húsz százaléka P2. Továbbra is úgy gondolom, hogy nagyobb bolt a lekötött gyártó kapacitás, és drágán eladni az adalékolást. Szerintem nem egy év lesz a betonozás amúgy sem.
"A 90%-os kiegészítő bányajáradék, illetve a magas energiaköltségek szinte ellehetetlenítik a hazai cementgyártók működését, két cementgyártó vállalat elmondása szerint az előállítási költséget sem fedezi a tavaly megállapított 20 ezer forint/tonna cementár, amit ha meghaladnak, 90%-os járadékfizetési kötelezettséget vesznek a nyakukba. A hosszabb távú veszteséges termelés az egész cementellátást, így a betonellátást és az építőipart is veszélyeztetheti, ha jövő év tavaszáig nem lesz valamilyen változás, amikor beindulnak újra az építkezések (ha beindulnak)."
megjelentek a táskás emberek a cementgyáraknál, 90%-os bányajáradék formájában.
szerintem állami csöcsön lóg az egész, összeharácsolt gazdasági vagyon, váltás után dől az egész, inkább egy 2006-os puccskisérlehez hasonlót csinálna orbán.
Gondolj bele, hogyha éppen most bukott volna. Már mostanra visszatért volna, mint megmentő, bebetonozva élete végéig a hatalmát. Akkora vagyonuk van, hogy bármit megvehetnek, manipulálhatnak és persze a maffiahálózatuk mindent átsző. Az ellenzék 1 hónap után roppant volna össze, lenullázva orbán összes ballépését.
Avagy most az olcsó cégfelvásárlásra hajtanak, aztán mire Pakshoz kell a cement (ez felér egy építőipari boommal), már ők szállítanak. A "hullámokat" pedig ők szabályozzák.
Nem állítottam ilyesmit, csak érdekes ez a fideszes lelikvilág, a megtért bűnösöket piedesztálra emelitek. Tulajdonképpen szép keresztényi cselekedet, de ne rontaná le a többi gazembersége a vezéreiteknek.
Írtam olyant, hogy jó fej lett??? Érdekes következtetéseket vontok le azokból, amiket írok! :) Csak posztoltam egy cikket, hogy mit mondott. Ugyanakkor én is feltehetem azt a kérdést, hogy Nektek ő a jó fej, de ezzel a véleményével mumus lesz? :)
te hiszel a dollárbaloldal szövegben, az oroszok igazságos honvédő háborújában Ukrajnában, mzp háborúba vinné a fiainkat, a szankciós inflációban? Mert ebben az esetben maradandó károsodást okozott benned az orbán propaganda. :))))))))))))))))))))))))))))))
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!