Ez se semmi monndat Káncz-tól: "értesülésem szerint a Kreml évente több száz millió eurót oszt vissza a hazai rezsimnek, így az nem érdekelt a diverzifikációban"
Profi munka. Rövid és hatásosan mutat be egy üzenetet. Egy hamis üzenetet. Bárki vállalhatná ... aki nem tölt be kormányhivatalt. Vagy aki csak az Orbán-kormányban visel tisztséget.
" elég frusztráló úgy vitázni valakivel, hogy az egyetlen fegyvered (a logikát) az ajtó előtt kell hagynod..." Próbálom megérteni, miért nevezed gondolkodásnak azt, amiből hiányzik a logika. A lényeg az, hogy a pártszimpátiát nem feltétlenül az értelem szabja meg.
Ebben igazad van viszont, ha körülnézek nem egy és két diplomás , ügyvéd , orvos , tanár ismerősöm van (igaz idegen nyelvet nem nagyon beszélnek és ez sztem KULCS), aki sokkal fanatikusabb fityisz fan mint egy átlag magyar melós!
A minap hosszasan beszélgettem többek között politikáról is egy fidesz-szavazóval. Nem voltam rákényszerítve, magamtól mentem bele, pusztán tudományos kíváncsiságból. Háááát.... elég frusztráló úgy vitázni valakivel, hogy az egyetlen fegyvered (a logikát) az ajtó előtt kell hagynod... Felső középosztálybeli multi-katona, 15 milliós céges autóval. Semmi különös, egy középszerű elme, szerintem a legáltalánosabb eset. Ilyenkor nem tud nem eszembe jutni, hogy itt sokan birkázzátok őket (nem teljesen alaptalanul), de azt már nem teszitek hozzá, hogy kormányváltás csak ugyanezen birkák szavazatával lehetséges. Akkorra kinövik a birkaságuk, vagy hogy lesz? Vagy ha nekünk tetsző helyre ikszel, akkor az sem baj, ha birka? Vagy? ....
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!