Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rockmaster 2022. 07. 05. 12:38
Előzmény: #75775  euler

Maximálisan egyetértek!
Azt tenném hozzá, hogy Ocsmány Viktorék összeomlása gyorsabban fog bekövetkezni, mint bármelyikünk gondolná.
Peterbond 2022. 07. 05. 12:30
Előzmény: #75774  ________
Apám már feltölttötte otthon az összes benzines kannát ( no ő a kerti kapához fűnyíróhoz egyebekhez de biztos ami biztos ). Nem véletlen hogy míg a többi országban 10-15%-al mérséklődött a fogyasztás a Magyar fogasztás 20%-ot nőtt tavalyhoz képest. Persze le lehet írni hogy jaj a hanyyatló nyugaton majd nem lesz fűtés meg benzin. De egyenlőre a mi benzinkútjainkban van leplombálva 10 kútból 5 és több kiskúton kint a készlethiány tábla.
Peterbond 2022. 07. 05. 12:27
Csak közbe megjegyezném az év eleji 310-ről a hUF/USD lassan 394-re nőt. Ez csak Idén azaz 6 hónap alatt 27%-os drágulás. Ez az igazán durva nem az EUR 360 - > 404-es emelkedése ami "csak" 12% volt 6 hónap alatt.
euler 2022. 07. 05. 12:17
sztanil 2022. 07. 05. 11:22
Előzmény: #75774  ________
Mármint a 480-as euróra gondolsz? :)
euler 2022. 07. 05. 11:20
Előzmény: #75767  euler
________
________ 2022. 07. 05. 11:13
Előzmény: #75773  Peterbond
O1G nem enged a 480-ból, úgyhogy lehet venni hordókat és bespájzolni üzemanyagból
amíg van...
https://www.vezess.hu/hirek/2022/07/05/uzemanyagellatas-ha-beut-a-karch-johet-a-bicikli-szamar-lo/
Peterbond 2022. 07. 05. 11:10
Előzmény: #75771  Törölt felhasználó
Eddig csak te szóltad le a mai fiatalokat hogy nem tuddnak egy verset felmondani majd elfutottál az első próbától amikor neked kellett volna a saját felvetésednek megfelelni.
Peterbond 2022. 07. 05. 11:09
Előzmény: #75768  Törölt felhasználó
Senki se akarja eltörölni a kézírást. De gondolom te magad most nekem se kézzel írod le a dolgokat és küldöd el postával. Nem lóra pattansz hogy elmenj a boltba ( pedig a lovaglás is fizikumot erősít ). Én se vagyok már mai gyerek de ezt a folyamatos "bezzeg a régi jó dolgokból nem amrad semmi" hozzáállást még mindig nem értem.
.
A fejlődés nem az ellenséged ami ellen harcolni kell és visszafele haladni.  digitalizáció nem jelenti azt hogy BETILTJÁK a kézzel írást vagy neked tilos kézzel írni. Csak fejlődött a világ. Régen mindenki tudott házi kenyeret sütni ma meg kb senki. ettől még nem visszafejlődtek az emberek képességei.
Törölt felhasználó 2022. 07. 05. 11:07
Végső következtetés
Itt mindenki okosabb másoknál. Szép napot 
Peterbond 2022. 07. 05. 11:04
Előzmény: #75768  Törölt felhasználó
"Visszakerdezek hogy ha csak a digitálisan küldünk el üzenetet és egy hónapban szinte csak akkor írunk kézzel ha valamit alá kell írni. A korábban volt szepirasunk hova fog fejlődni.elore vagy hátra?"
.
1. Helyesírásról volt szó. Te váltottál át később szépírásra.
.
2. Igen ahogy lúdtollal is nagyon kevesen írnak már szépen a golyóstoll után. A könyveléők sem vezetnek olyan szép vaskos könyveket már a kiadásokról és bevételekről. De a kovácsok se tudnak már patkót készíteni. A mai gyárakban a mérnökök nem tudnak olyan szép vázlatokat készíteni vonalzóval, csak 3D maketteket valami számítógépen.
Peterbond 2022. 07. 05. 11:01
Előzmény: #75765  Törölt felhasználó
"Felnőtt fejjel rajottem arra hogy nem biztos hogy jó. Csak még kell nézni a mai tiniket a villamoson. Mindegyik kezében van egy kütyü..lehorgasztott fejjel ülnek vagy állnak és közben nem is szólnak egymáshoz És  nem biztos hogy egy verset normálisan el tud mondani. Mondjuk Petőfi Sándor:Anyám tyúkja "
.
Ez mi ha nem "bezzeg a mai fiatalok" ?
.
Nem mellesleg feltételezel valamit a mai fiatalokról de ha megkérdezek bármely 30-40-50 évest nem hiszem hogy jobb arányban szerepelnének.
.
Ha feltennénk pl a következő kérdést az "öregek" közül ki tudná folytatni? Esetleg te google nélkül?
.
"Morzsi kutyám hegyezd fülled
Hadd beszélek mostan veled."
.
Illetve hanyan tudnák megmonddani a következő idézet miben szerepel:
.
"Ment az üldözött és felé kard nyúl barlangjába"
Törölt felhasználó 2022. 07. 05. 10:58
Előzmény: #75766  Peterbond
Visszakerdezek hogy ha csak a digitálisan küldünk el üzenetet és egy hónapban szinte csak akkor írunk kézzel ha valamit alá kell írni. A korábban volt szepirasunk hova fog fejlődni.elore vagy hátra?
Egy pedagógust megkerdeznek azért helyedben.,hogy mi a véleménye. 
Én próbálok visszafejlodni. Minél.tobbet írok inkább kézzel, minthogy digitális eszközön írjak 
Javult is a kezirasom szebben írok 
euler 2022. 07. 05. 10:58
Előzmény: #75762  Heisenberg
"... kibaszottul nagy baj lesz. Sem kidolgozott terv, sem pénz nem lesz arra, hogy a családokat, az egyes embereket átsegítse az állam a nehéz időszakon, mert lényegében az államot kirabolta a kormány. 
Ezt baromira nehéz lesz Sorosra, Bidenre, Gyurcsányra, az LMBT-re, a liberálisokra, Brüsszelre vagy a békaemberekre kenni. Ettől persze meg fogják próbálni, mert máshoz nem értenek. Nincs mese, itt már csak egy Békemenet segíthet
Peterbond 2022. 07. 05. 10:50
Előzmény: #75741  Törölt felhasználó
Amúgy ezt írtad:
"Nem is volt jó választási program MárkiZ és az ellenzék részéről hogy betiltottak volna a tankönyveket. Helyette kutyukket hasznaltak volna a gyerekek... Lásd az amerikai gyerekek egyre butábbak... már írni se tudnak. Mi volt a választási program. Nem kell tankönyv, munkafüzet. laptopot minden gyereknek. 
-nem fog tudni megtanulni helyesen és szépen  írni
Így a kreatív képessége csökken, gyerek és felnőtt korban is. 
Na de befejeztem. Remélem ezt nem törli az igen tisztelt topik tulajdonos. Szép napot. "
.
Majd azzal érezted bizonyítva hogy találltál egy HVG cikket ahol az szereelt hogy laptopokat adnának a gyerekeknek. Az első egy hazug állítás amit signal jogonsan nevezett hazugságnak. A 2. pedig az ami egy mai modern iskolába elnegedhetetlen lassan. Az informatika a mai világ nélkülözhetetlen része és használata lassan elengedhetetlen lesz. ettől függetlenül a könyveket senki ( még a mihazánk se ) se akarja kivezetni vagy megszüntetni és a kézzel írást se csupán az elektronikus írást erősíteni.
.
Nem mellesleg a helyesírás kötetlen az írás módjától azaz ha gépelni tanulnak meg ugyanúgy megtanulják a magyar nyelv helyes használatát mintha kézzel írnának.
.
De amúgy megkérdezem az elmúlt hónapban te hány kézzel írott levelet adtál fel? És mennyi emailt?
Törölt felhasználó 2022. 07. 05. 10:47
Előzmény: #75764  Peterbond
Nem azt írtam hogy: bezzeg a mai fiatalok
Azt írtam hogy digitális világ nem biztos hogy jó a 10eveseknek 
Peterbond 2022. 07. 05. 10:44
Előzmény: #75760  Törölt felhasználó
Javasolnám inkább Arany János Wales-i bárdok című művét. Sokkal aktuálisabb most.
.
Amúgy ez a "bezzeg a mai fiatalok" hozzáállás legalább olyan idős mint maga a történelem. Már a görögök is azon sírtak hogy bezzeg a fiatalok. Ez csak egy dolgot bizonyít. Hogy öregszel a világ meg változik.
badsector1
badsector1 2022. 07. 05. 10:40
Semmi köze a tömegközlekedésen mobilozó fiataloknak és a tankönyv helyettesítésének tablettel
Heisenberg
Heisenberg 2022. 07. 05. 10:36
Hát igen, elnézve a forint drámai zuhanását, az inflációs és más gazdasági adatokat is, ha most lenne egy komolyan vehető ellenzék, akkor ez a korrupt és teljesen alkalmatlan bagázs, Viktor Escobarral az élen már húzhatna a latrinába....
Ha forditva lenne a helyzet, Budapest már lángokba állna, de ezek még egy tüntit sem képesek összehozni...azt hiszik, h a parlamentben bármit is el tudnak érni...
Törölt felhasználó 2022. 07. 05. 10:30
Erre írtam hogy a képességek visszafejlodeset eredményezi a digitális világ. SZERINTEM 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek