Orbán szétbaszta a magyar tőzsdét, ezermillárdos vagyont tette egyenlővé a földdel. Most jön a vagyonhatás: akik most buktak, azok visszafogják a fogyasztásukat. Erre válaszul újabb megszorításokra lesz szükség.
Nem össze-vissza hadovált, hanem Gulyás Márton négyszeri visszakérdezéssel erőszakolta ki belőle az egyébként a valóságot fedő választ. Jelenleg is hadba lépnénk, ha a NATO-ban ez a döntés születik. Ettől még persze a fidesz megint profibb volt, és lecsapott a háború vs béke szlogenre. Az ellenzék kommunikáció "szakemberei" elég gyengén teljesítettek.
Az én ismerősei körömben is sokan bedőltek! Ők nem ismerik a NATO felépítését. Ebben pedig MZP is benne volt sajnos. Nem szabadott volna neki össze vissza hadoválni.
akárki akármit mond, április 3-án a mérleg nyelvét ök alkották elég csak a térképre ránézni... az infláció mellett a kisebbség száma is nö 2026-ban 4/5 !!!
így van! sok pesti akár diplomás is szavazott oda azért pl -ismerős fogorvos, aki sosem szavazott orvbánra és a fideSSre, mert nem kedvelte, csak azért, mert 18 éves a fia és nehogy elvigyék a háborúba! -másik, gépészmérnök akinek mindegy, h mennyi az euró, lányai 14 és 16 évesek, azóta spórol is nekik lakásra...kérdeztem, hogy áll a megtakarítás, mondta, h pár éve már tudott volna venni lakást belőle, most meg egy felet sem, de nem érdekli, a lényeg, h lánya egyik nap csak úgy hazaállított egy 200 ezres laptoppal, ami az övé lesz meg most elviszik a gyerekeket erdélyi 5 napos túrára, ahol a magyarság történetét akarják "megismertetni" velük, mindez képzeljem el 3000 FO$rintba kerül csak a családnak. Kérdezgettem is tőle, hogy a főiskolán volt, illetve tanult közgazdaságtant ugye??? és milyen az olyan piacgazdaság, amibe beleavatkozik az állam??? Kapitalizmus v kommunizmus?? Felismerte és mondta is, hogy egyértelmű, illetve, h 90be egyértelműen látszott, hogy az a rendszer nem működött és megbukott. Mégsem érdekli az sem, hogy mi lesz a megtakarítása értékével, majd olyan helyre próbálja adni a lányát, ahol van lóvé.... és az ilyenek sem voltak kevesen...
Okos budapesti,és buta vidéki elképzelés eléggé sántít,hiszen a vidéki egyetemek semmivel nem szarabbak mint a budapestiek,attól meg végképp nem lesz senki sem okosabb,hogy budapestre költözik :))))Ami az információ szerzést illeti,szerintem már vidéken is van internet,persze lehet,hogy a budapestiek szerint vidéken még füst jelekkel kommunikálnak.Mondjuk a vidéki Márkí Zay az biztos tudhatja,hogy a vidékiek már délelőtt részegek,elvégre a szintén vidéki Gyurcsánnyal összefuthatott már délelőttönként :))
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!