"Emlékeim szerint az ebbe a topikba írogató birkázó álliberálisoktól sem határolódott még el senki" . Ezek az emberek nem alkotnak egy csoportot, vagy pártunk. Nincs Nincs közös vezetőjük, nincs aki elhatárolódjon tőlük. Szerinted van valami értelme annak, ha én elhatárolódok a Te véleményedtől? Te semmilyen módon nem képviseled az én véleményem. Én nem értek egyet a birkázókkal (nem is írtam ilyet soha), de nincs kitől elhatárolódni, mert nem tartozok egy csoportba velük. Bayer Zsolt a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett, a Fidesz vezető publicistája. A Fidesz 5 számú tagkönyv tulajdonosa.
Emlékeim szerint az ebbe a topikba írogató birkázó álliberálisoktól sem határolódott még el senki aki liberálisnak és demokratának tartja magát.Bayer egyébként nem kormány tag és a párt vezetésében sincsen benne,egy sima párttag,ahogy nézem 35 000 párttag volt a Fideszben 2015 ben.
Bayer Zsolt is álldemokrata,mint az ide írogató birkázó álliberálisok.Számomra ők Bayerrel vannak egy szinten,ezért elég röhejes amikor Bayert bírálják,hiszen ha lenne egy kicsi önismeretük,akkor tudhatnák,hogy amit Bayer képvisel pont azt képviselik ők is.Bayer pont úgy szélsőséges nézeteket vall mint az ide írogató álliberálisok akik birkázzák a másképpen gondolkozókat.
",ellenkezőleg nagyon is konzervatívok akik a saját nézetüket és az azzal azonosulókat tudják csak elfogadni jónak.".. . „Magyarországon él 2,8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre
szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat a francba, még
beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval
takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk.”
Mesélni sok mindent lehet,de maradjunk a valóság talaján,az egyház pozitív értelemben beszél a hívekről mint nyájról,míg az álliberálisok negatív értelemben birkázzák le a velük ellentétesen gondolkozókat.Azt persze nem várom el,egy álliberálistól,hogy magát álliberálisnak minősítse,mert akkor nem is lehetne már álliberális,ezért mondják magukról az álliberálisok,hogy ők liberálisok,ami viszont hazugság,ők bizony álliberálisok.Ezért egy a fórumba író álliberálistól sem várom,hogy bevallja,hogy álliberális,ellenkezőleg liberálisnak fogja magát tartani,még akkor is ha nem a liberális eszmék mentén fogja azt megindokolni,hogy miért liberális,hanem kitalálja,hogy az ő véleménye az egyedüli jó,és mindenki aki más állásponton van az egy birka.
Csak mesélem, hogy még az egyház is nyájnak hívja a hitük mentén mozgatott embereket. Ugyanakkor az is nyilvánvaló, hogy a Fidesz tábort csak az orbánista hit tartja össze, mert álláspontjukra logikus magyarázat nincs. Add össze a kettőt, mi "liberálisok" már megtettük.
Nem bonyolult ,a liberális a szabad gondolkodást és vélemény nyilvánítást jelentené alapból,amikor valakik lebirkázzák a velük ellentétesen gondolkozókat akkor azzal azt bizonyítják,hogy egyáltalán nem liberálisok,ellenkezőleg nagyon is konzervatívok akik a saját nézetüket és az azzal azonosulókat tudják csak elfogadni jónak.
"A cseh kormány terve, hogy a vállalatok 2024-től euróban fizethessenek adót, lehetővé teszi az állam számára, hogy inkább euróban adósodjon el. A cégek "alacsony tíz százalékára" számít, hogy átállnak - mondta Zbynek Stanjura pénzügyminiszter a Reutersnek.-0:00A terv, amelyet a cseh kormány a jövő év elejéig akar keresztülvinni a parlamenten, lehetővé tenné a cégek számára, hogy a forgalmi adót és a társasági adót korona helyett euróban fizessék - mondta Stanjura, részleteket ismertetve a kormány által tavaly év végén, hatalomra kerülésekor jelzett tervről.A Cseh Köztársaság, egyike annak a nyolc európai uniós tagállamnak, amely nem tartozik a közös valutaövezethez, és nincs kitűzött dátuma az euró bevezetésének, de a lépés tovább vinné az erősen exportfüggő gazdaságot az eurozóna felé." Abban a pillanatban, amikor ezt felajánljuk, úgy vélem, egy nagy konfliktust fogunk feloldani az üzleti közösségben, ahol a kisebbik rész, az exportőrök üdvözölni fogják, és már régóta ezt akarják, a többiek pedig nem- mondta Stanjura egy csütörtök késő esti interjúban.Elmondta, hogy a kormány nem tudja, hogy a vállalatoktól származó állami bevételek mekkora része fog euróban befolyni.Stanjura kijelentette, hogy az euróhoz való csatlakozás felé tett egyéb lépések nem szerepelnek a tervek között, mivel az ötpárti kormánykoalícióban eltérőek a megközelítések - a nagyon euróbarát Kalóz és TOP09 pártoktól a Stanjura vezette szkeptikusabb Polgári Demokratákig.Ha a változtatást jóváhagyják, amit Stanjura elmondása szerint egy új számviteli törvény részeként 2023 elejére tűztek ki célként, akkor ez az államadósság nagyobb arányú euróban történő elszámolását eredményezheti."
már a csehek is rájöttek, hogy euróban érdemes céges hitelt felvenni, és az adó is jobb ha euróban jön be.
Nos,ha számtalanszor leírtam szerinted az álliberálisokhoz hasonlóan,hogy birkák valamelyik párt szavazói ,akkor gondolom nem okoz számodra gondot,hogy ebből a számtalan írásomból bemásolj egyetlen egyet,hisz te biztosan vállalod a bizonyítás révén,hogy az állitásod az igaz és hiteles.
Pedig bíztam benne, hogy megpróbálod magyarázni a magyarázhatatlant. Az sokkal szórakoztatóbb, mint amikor nem vállalod azt, amit számtalanszor sokféleképpen leírtál már....
Az álliberálisok szokták lenézni, lebirkázni a Fidesz szavazóit,én egyik oldal szavazó táborát sem szoktam minősíteni,eleve semmi értelme nem is lenne,hiszen csak arról mondhatok véleményt akiről van személyes ismeretem.
Szórakoztass kicsit minket kérlek, és magyarázd el nekünk, hogy hogy van az, hogy míg az egyik oldalon a fideszre szavazók nagy számában annak igazolását látod, hogy mennyire értik a dolguk, addig egy ellenzéki pártnál az a tény, hogy rájuk szintén viszonylag sokan szavaznak, azt jelzi, hogy milyen ostobák a szavazói... ????
Ennek köszönhetően Ferinek van ma az ellenzéken belül a legnagyobb pártja és a legtöbb képviselője ,ami azt jelenti,hogy az Orbán ellenzéke legnagyobb létszámban a Gyurcsány vezette DK-ra szavazott :))Ez a magyar valóság.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!